Rychlost je u fotbalisty velmi důležitá, říká hráč 9. kola Tomáš Spousta

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 9. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tomáš Spousta ze Spartaku Příbram se v rozhovoru rozpovídal o víkendové výhře nad Klecany, nadcházejícím utkání ve Voticích nebo o své fotbalové přednosti!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o Hráče kola. Minulý týden Váš spoluhráč Tadeáš Balík, teď Vy. Příbramská kabina se v hlasování činí, nebo ne?
Děkuji. Netuším, zda-li pro nás hlasovali fanoušci, či jiní sledující uplynulých zápasů, nicméně nevím nic o tom, že by hlasy pocházely z naší kabiny.
Klecany jste porazili 3:1. Jaké byly oslavy po takto cenné výhře?
Z výhry jsme se samozřejmě radovali, jelikož už bylo vítězství potřeba. Po zápase byl nějaký oběd, ale větší oslavy si necháme až na konec sezony.
Jaký byl podle Vás hlavní klíč k tomu, že jste favorita dokázali pokořit?
Za mě to bylo především změnou herního stylu, než který jsme měli v předešlých zápasech. Dokázali jsme dostat balóny tam, kam jsme potřebovali a z toho vytvářet a proměňovat šance. Defenzivně i ofenzivně jsme fungovali tak, jak jsme chtěli.
V utkání jste zaznamenal gól i asistenci. Byl to doposud Váš nejlepší výkon v sezoně?
Řekl bych, že to byl určitě jeden z mých lepších zápasů. Už od začátku jsem viděl, že ty gólové šance máme. Obrana Klecan mi nepřišla nijak výrazně rychlá, čehož jsme také dokázali během zápasu několikrát využít.
V příštím zápase vás čekají poslední Votice. Půjdete si pro druhé vítězství v řadě?
Určitě ano. Pokud budeme ve Voticích hrát stejně dobře, jako proti Klecanům, tak věřím, že tři body si odvezeme. Nicméně nehodláme soupeře nijak podcenit.
Jedna z Vašich fotbalových předností je bezpochyby rychlost. Pomáhá Vám tato dovednost na hřišti hodně?
Ano, rychlost je u fotbalisty bezpochyby velmi důležitá, a pokud se naučíte ji v zápase správně využívat, usnadní vám to hru.
Gól, nebo asistence?
Za mě gól.
S kým si v kabině rozumíte nejvíce a proč?
V kabině si podle mě rozumí každý s každým, je těžké vybrat jednotlivce. Nicméně herní názory mi nejvíce sedí například u Davida Hančára nebo Michala Dvořáčka.
Jaká je největší náplň Vašeho volného času?
Většinu svého volného času trávím buďto na hřišti, nebo se věnuji jiným sportům.
Tradiční otázka na závěr - bude pro Vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
Jelikož mi výherní anketu posílal náš pokladník, tak mám takové tušení, že se pokutě nevyhnu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.