Rozhovor s hráčem kola - Jaroslav Vala

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím, stal jste se hráčem kola, co na to říkáte?
Když už se někdo od nás dostane do sestavy kola, zavání to i celkovým vítězstvím. My za tyhle “bonusy” přispíváme do týmové kasy nějaké drobné, tak pak někteří kluci a také manželky berou hlasování velice zodpovědně.
V zápase proti Dolní Lutyni, kde jste vstupovali jako favorité, ještě k tomu na domácí půdě, to vašemu týmu nevyšlo. V čem byl problém?
Favorit nebo ne, já říkám, že v naší soutěži, snad až na jednu výjimku, může každý porazit každého. Konkrétně v tomto zápase si 3 body rozhodně zasloužili více hosté, my si prakticky nic nevytvořili a spousta z nás nepředvedla optimální výkon. Nicméně 0:4 po bezbrankovém poločase je trochu úlet.
Měl jste v zápase nějaké šance na vstřelení gólu?
Já do zápasu nastoupil až v druhém poločase za stavu 0:1. Určitě jsem hru oživil a snad i pobavil ty, co se na zápas přišli podívat, ale do nějaké gólovky jsem se nedostal.
Loni jste skončili v soutěži devátí, jaký je cíl pro tento rok?
Troufám si říct, že si zatím vedeme lépe, než v minulém ročníku, ale jaké jsou naše cíle, to vlastně ani nevím. Já naskočil do sezóny až v předchozím zápase v Těrlicku, takže opravdu nemám sebemenší tušení, co se v kabině řeklo na začátku sezóny. Ale jak jsem zmínil, vyhrát se tady dá s každým a do každého zápasu jdeme s tím, že ho chceme vyhrát.
Do konce podzimní části zbývají dva zápasy, jak plánujete ztrávit zimní přestávku?
Já si často dávám v zimě od fotbalu hodně dlouhou pauzu. Zima není mé nejoblíbenější období, takže se fotbalu venku vyhýbám co to jen jde.
Oblíbený tým?
Benfica Lisabon
Díky za rozhovor, máte něco, co byste chtěl vzkázat fanouškům?
Myslím, že nás čeká ještě jeden domácí zápas, tak ať určitě dorazí a vezmou i kamarády.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.