Určitě se budu snažit na jaře pomyslný titul střelecké koruny znovu obhájit, říká Šimon Čermák

V našem rozhovoru jsme vyspovídali zatím nejlepšího střelce soutěže Šimona Čermáka z Horního Újezdu, který se dělí se sedmnácti góly o první místo s Rudolfem Šťávou z Lipníku (jeho rozhovor také brzy otiskneme). Nyní si můžete přečíst zde celý rozhovor s tímto kvalitním útočníkem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Šimone, jak jsi byl spokojený se svým střeleckým počinem a budeš se na jaře pokoušet o střeleckou korunu krále střelců?
Se svým výkonem jsem byl poměrně spokojen, samozřejmě může to být vždy lepší a do budoucna se pokusím svůj výkon zlepšit. Určitě se budu snažit na jaře pomyslný titul střelecké koruny znovu obhájit.
Jaký tvůj podzimní zápas byl nejvydařenější?
Určitě bych řekl, že nejvíce se mi dařilo v zápase proti Hartvíkovicím, kde se mi podařilo vstřelit tři branky a obecně bych řekl, že to jsme jako tým podali velice dobrý výkon.
Jak jsi spokojen s umístěním a hrou vašeho týmu?
Samozřejmě jsme párkrát v některých zápasech zaváhali, ale obecně si myslím, že se nám v podzimní části sezóny dařilo skvěle a jako tým jsme spolupracovali.
Jak trénuješ a připravuješ se na zápasy a jak případě piluješ střelbu?
Jednou týdně trénujeme s ostatními hráči, kde pilujeme a rozvíjíme naše fotbalové dovednosti, včetně střelby.
Jaké jsou podle tebe tvé nejlepší fotbalové dovednosti a techniky?
Své silné stránky vidím zejména ve své rychlosti a dobré střelbě.
Proti kterému soupeři si nejvíce věříš a nejvíce se na něj vyhecuješ?
Upřímně, je to pro mě složitá otázka, protože každý tým je specifický a svým způsobem pro mě představuje výzvu. Samozřejmě máme v soutěži týmy, u kterých se dokážu vyhecovat k lepším výkonům. Ale obecně si myslím, že každý tým může překvapit svým výkonem, takže neexistuje tým, proti kterému bych si věřil na 100 %.
Kdybys byl alespoň na jeden den hráčem kteréhokoliv týmu na světě, za jaký tým bys chtěl nastoupit, a kterému týmu vstřelit branku?
Určitě bych si rád zahrál za tým FC Barcelona, kterému fandím od úzkého věku, tudíž bych rád gól vstřelil do brány týmu Real Madrid.
Máš nějaké kamarády i mezi soupeři?
Ano, myslím, že v naší soutěži je téměř nemožné, aby se někteří protihráči vzájemně neznali, takže i mezi protihráči mám některé ze svých kamarádů.
Jak se ti hraje před větší diváckou kulisou a jací jsou vaši fanoušci?
Před větší diváckou kulisou mi vůbec nevadí hrát, jak vejdete na hřiště vůbec nevnímáte takové věci. Naši diváci jsou velmi věrní a lepší fanoušky jsme si nemohli přát.
Dbáš na to, aby si při zápase dobře vypadal?
Během zápasů se zejména soustředím na kvalitní fotbalový výkon, a to, jak na hřišti vypadám v podstatě nevnímám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.