Šel jsem na dva tréninky, na kterých jsem nějakou kvalitu neprokazoval. Nakonec mě ale Křimice přijaly, říká 25gólový hráč podzimu René Kropáček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v Podzimní. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal křimciký René Kropáček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jsi se dostal do Křimic a jak se ti zde líbí?
Do Křimic jsem se dostal tak, že jsem se šel podívat na zápas Křimice-Žákava. Za Křimice nastoupil Pavel Horváth s Markem Bakošem. Tam jsem se potkal s Petrem Dobrým, se kterým jsme se dali do řeči, že na následující sezonu Křimice shání útočníka. Potom jsem šel na 2 tréninky, na kterých jsem úplně neprokazoval nějakou kvalitu, ale nakonec mě Křimice přijaly. V Křimicích jsem nadmíru spokojený. Myslím, že máme zdravou kabinu. Funguje to jak na hřišti, tak mimo něj.
V mládeži jsi si vyzkoušel fotbal v Teplicích, hrál jsi v Tachově, Domažlicích, ale také v Hradci Králové, kde jsi hrál třeba s Adamem Vlkanovou. Jaké angažmá hodnotíš zpětně jako nejpovedenější?
Nejpovedenější asi nemám. Ve všech týmech, ve kterých jsem působil jsem byl spokojený. Jsem rád za každou zkušenost, kterou jsem získal.
Hráli jste v přípravě s třetiligovými Domažlicemi, kterým jste podlehli výsledkem 1:16. Jak zápas hodnotíš a jak se vůbec zápas třetiligového týmu s týmem z 1.A třídy urodí?
Tak věděli jsme, že v Domažlicích to bude strašně náročné. Jelikož rozdíl mezi 3. ligou a 1.A třídou je opravdu veliký. Ale i přesto bych chtěl pochválit náš tým. Výsledek je pro nás krutý, ale na druhou stranu bylo to jen přátelské utkání na začátek přípravy.
Je v kabině cíl postoupit do krajského přeboru?
Jak říkám, kabina funguje, je správně nastavená. Všichni chceme vyhrávat. Pokud by se nám povedlo postoupit, bylo by to skvělé.
Máš nějaký cíl, co se vstřelených gólů v sezóně týče?
Cíl na počet vstřelených branek nemám. Hlavně když se vyhrává. To je ve fotbale nejdůležitější.
Jak zatím hodnotíš zimní přípravu? Měli jste soustředění v Žinkovech. Jak to se povedlo?
Soustředění v Žinkovech bylo skvěle. Samozřejmě jsme si odběhali pár kilometrů, odpoledne jsme měli trénink v tělocvičně + posilování s fitness trenérkou a večer utužovali partu. Ze soustředění si odvážíme nejen kondici, ale i spoustu zážitků. Soustředění hodnotím pozitivně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.