O postupu se již mluví pět let, říká Rudolf Šťáva

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Rudolf Šťáva  z Lipníku, který přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad Stařečí. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Rudo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě. Jaká byla reakce na tvoji výhru v naší anketě ?
Popravdě jsem chtěl abych to vyhrál. Minulé kolo mě zmínil ve svém proslovu spoluhráč (Luděk Žák), tak jsem mu chtěl oplatit stejnou mincí. Nakonec jsem se rozhodl, že na něm tu nit nechám suchou. Přece jenom je to ještě mladý hráč, který by se mohl seknout a zamrznout na své třígólové střelecké aktivitě.
Jak si byl spokojený se svým výkonem?
Hodnotil bych to spíš jako celek. Prvních 15 minut skvělých (nástup do zápasu, tvoření šancí, bojovnost a proste všechno). Poté soupeř vyrovnal a zápas se stal vyrovnaným. V druhé půli se naštěstí podařilo přidat 2 branky a tento náskok udržet. Druhý gól v podání Martina nebyl špatný, ale dle mého mínění 3. a 4. gól byla pastva pro oči.
Jaká byla zimní příprava?
Tvrdá. Řekl bych až přetvrdá na to že hrajeme okresní přebor. Máme trenéra, který se drží strategie - "Silní vydrží, Křemeňák odpadne". Tímto heslem jsme se drželi a poráželi v přátelských utkáních i soupeře z vyšších tříd.
Nyní vás čeká Předín. S čím půjdete do zápasu a co od něj očekáváš?
Abych řekl pravdu, tam se mi vůbec nechce (smích) . Domácí tým, podpořený diváky. Bude to náročné. Samozřejmě doufám, že se nám podaří ukrást body.
Čím vším je pro tebe fotbal?
Především aktivním odpočinkem. Člověk by se kolikrát raději než na trénink, vyplesknul na gauč a nedělal nic. Pak ale přijdete na trénink/zápas, uvidíte a uslyšíte ty stejný fotbalový hlavy a máte hned lepší den.
Máš ve vašem týmu nějakou přezdívku?
Mám, Rudek. Poměrně nová přezdívka, která vznikla přibližně 2 měsíce zpátky.
Vzpomeneš si na nějaký vtipný moment nebo jinou fotbalovou příhodu, na kterou nikdy nezapomeneš a o co šlo?
Takových příhod je tolik, že nelze krátce odpovědět na tuto otázku.
Jak tě podporuje rodina?
Podporují mě hodně. Jsou na každém zápase. Jsem jim za to velice vděčný. Sdílí se mnou výkony dobré, ale i ty horší.
Jaká je momentálně nálada v kabině a padají občas slova, postup?
Tyhle slova slyším už 5 let. Začalo to za Gavora (Luděk Hadraba) a Fišerem to pokračuje (smích) . Postup je krásná věc, ale je zde mnoho otazníků (jeden takový velký otazník je Rokytnice).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.