"Do Břeclavi jsem se dostal přes kamaráda"

Vítězem v hlasování o hráče kola zvítězil Matheus Stange da Silveira . V rozhovoru se zmiňuje, jak se dostal do MSK nebo kde s fotbalem začínal. Nejen to, ale i spoustu dalších informací se dozvíte v tomto rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k vítězství v ankěte hráč kola. Představ se čtenářům jak jsi se dostal k fotbalu a tvé dosavadní působeni ?
Ahoj, fotbal jsem začal hrát ve škole v místním mužstvu ve městě Palhoca. Zanedlouho jsem se přesunul do Catarinense. Posledním klubem a zároveň prvním v ČR je MSK Břeclav
Pohybuješ se na rozmezí rezervy a „A“ týmu MSK, kdy si myslíš, že by ses mohl propracovat nastálo do sestavy „A“ týmu?
Těžko říct.V létě se mi dařilo, věřil jsem, že se probojuji do prvního týmu, ale přišlo zranění. Momentálně není herní forma podle mých představ.
Tvé jméno není v krajských soutěžích obvyklé, jak jsi se dostal do ČR?
Tehdejší trenér A mužstva hledal útočníka. V klubu byl jíž nějakou dobu i můj kamarád Lucas Carvalho de Serra, který mě doporučil. Absoloval jsem nějaké zápasy a pak se moje smlouva změnila ve dvouletou.
Břeclav působí jako klub s tradicí a perfektním zázemím. Jak se cítíš v tomto klubu ?
V Břeclavi se mi moc libi, stejně tak i v klubu. Ke spokojenosti chybí akorát více bodů jak u "A" mužstva, tak i u béčka. Už se těším až se budu moci vrátit po devíti měsícich domů, především se těším na rodinu a partnerku.
Jaké jsou tvoje přednosti a slabiny na hřišti?
Myslím si, že jsem silný ve hře hlavou. Moje střelba pravou a levou nohou není špatná. V tréninku bych se chtěl zaměřit na práci s míčem, především na prvním dotyku. Doufám, že přes zimu nabereme fyzičku a dokáži zlepšit svůj pohyb.
Jaký je tvůj oblíbený hráč, tým?
Zlatan Ibrahimovič, protože je to útočník stejně jako já. Především je silový, nechybí mu přitom technika. Mužstvo Corinthains.
Jaké máš cíle do dalších sezón?
Mým cílém je do budoucna se dostat natrvalo do A mužstva, hrát tam pravidelně a dávat hodně branek
Děkujeme za rozhovor, ať se daří!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.