Rozhovor se Zdeňkem Řepkou - hráčem 10. kola Středočeský | Rakovník | Okresní přebor, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je to Zdeněk Řepka, brankářská opora Lišan. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdeňku, jednou jste už v nominaci nejlepší jedenáctky byl, ale nezvítězil jste. Nyní se to podařilo. Byl tento poslední výkon ještě lepší?
Těžko soudit, ale mám z něho lepší pocit, v tomto utkání to byly složitější zákroky a bylo jich více a zrovna ve správnou chvíli, kdy byly zapotřebí. Naopak minule to bylo více o dobrém výběru místa.
Co byste označil za vaší největší přednost?
Jako největší přednost bych asi označil čtení hry a vlastně i samotného hráče naproti mně. A snad i hru nohou.
Na čem naopak musíte zamakat?
Určitě bych měl zpřesnit výkopy z ruky a zbytek věcí je spojen s mou postavou...
V zápase s Lány vynikal také brankář soupeře, ale celkově byla hra ve druhém poločase hodně zajímavá, zejména pro diváky, jak vám se zápas líbil a jaký z něj máte pocit?
Brankář soupeře své kvality ukázal u několika situací, se svým výkonem může být spokojený. Určítě to byl zápas plný situací ke vstřelení branek, ale z mého pohledu to bylo pro nás nepovedené utkání, protože doma se má vyhrávat s plným počtem bodů a řekněme po dobrém výkonu s hodně vstřelenými brankami a minimem chyb.
Váš tým hraje někdy hodně pěkně a dělá spoustě týmům problémy, ale body moc nesbíráte, čím to je?
Na to je více odpovědí. Začněmě uzkým kádrem, protože málokdy se stalo, že jsme odehráli zápas v plné sestavě. V zápase s Kněževsí to byla špička vrcholu. Dále špatná produktivita, kdy o zápas máme spoustu šancí - viz. Olešná a Lužná a pohrdneme i tou největší příležitostí a pak už hodně časté individuální chyby.
Naposledy jste chytil tři penalty, předtím doma dvě. To je úctyhodná bilance. Čím to je, že máte na desítky takový čuch?
Neměl bych to prozrazovat, ale ono vlastně není co (smích). Je to hlavně štěstí a snad i trochu předvídaní toho člověka, co stojí u míče a chystá se vystřelit.
Už víte, jak využijete zimní pauzu? Chystáte se na nějaké turnaje nebo Viola cup?
Když bude možnost, tak bych pár zimních turnajů přihlásil, pokud dám kluky dohromady... Minulý rok jsem musel kvůli operaci vynechat, o to více je teď chuť. O Viole jsem uvažoval, ale sám tým přihlašovat nehodlám, ale v případě nabídky od nějakého týmu bych si jí rád zachytal.
Jste příznivcem zimních a letních příprav?
Neznám asi nikoho, kdo by byl příznivcem, ale patří to k tomu a bez trénovaní se hrát nedá. A podle toho se i řidím a snažím se nevynechat ani jeden trénink, i když to tak nevypadá (smích).
V sobotu hrajete v Janově, jak zápas dopadne?
Nechtěl bych se moc pouštět do odhadů, ale snad předvedeným výkonem dokážeme aspoň nějaký bod urvat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.