"Chtěl bych dohnat Vlastu Beránka!", směje se Marek Kračmer, hráč 12. kola krajského přeboru

Dle výsledků vašeho hlasování vzešel jako vítěz ankety o hráče kola Marek Kračmer, gólman Sokola Lhoty. Je to již druhý triumf tohoto hráče v této sezóně v krajském přeboru. Na co jsme se ho zeptali tentokrát? Čtěte!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jsi viděl vaši výhru 2:1 nad Horšákem z tvého pohledu od branky?
Zápas byl oboustranně hodně bojovný, oba týmy věděli, že potřebují vyhrát. Jak to tak bývá, měli jsme nějaké šance, abychom se dostali do vedení, ale naopak jsme inkasovali z brejku a opět, jako každé utkání, jsme to museli dotahovat v závěru. Naštěstí dvěma slepenými náhodnými góly jsme ten výsledek otočili.
Na jaké své zákroky jsi nejvíc pyšný?
Tam asi nejdůležitější byl za stavu 1:1 pět minut před koncem utkání, kdy hostující hráč střílel zpoza šestnáctky a přes chumel hráčů jsem uviděl míč na poslední chvíli a reflexivně jsem ho vykopl. Kdybychom v tu chvíli prohrávali 2:1, tak by bylo asi po zápase.
Jaké máte s týmem vyhlídky do posledních třech podzimních kol, kdy budete hrát se Svéradicemi, Zručí a Bolevcem?
Přemýšlel jsem o tom již před Horšákem, ale když se budeme bavit jen o těchto třech zápasech, tak já osobně si myslím, že to jsou ty mančafty, se kterými musíme bodovat, protože jsou na tom stejně, jako my. Minimálně sedm bodů chceme, nebo bychom spíše měli, urvat.
Koho tento rok vidíš na vítěze krajského přeboru?
Budou tam asi Přeštice a Sušice. Ale já osobně tipuji spíše Přeštice, které asi hrají lepší fotbal.
Jak je to s Tebou? Ty pendluješ mezi áčkem a béčkem, tak kde jsi stabilní hráč?
Před sezónou jsem šel do áčka, ale spíše jako dvojka za Lukášem Böhmem, kdyby se Lukáš zranil nebo nemohl, což se stalo hned v prvních kolech, kdy Lukáš doléčoval zranění. Teď byl 14 dní na dovolené, tak jsem šanci dostal zase já. Když se ale nedostanu za áčko, tak si jdu milerád zachytat za naše béčko.
Můžeme Tě tedy do konce podzimu ještě čekat v brance áčka v krajském přeboru?
Böhmák se teď vrací z dovolené na Bali a uvidím dneska na tréninku, komu trenér řekne, aby šel. Nevím, jestli už Lukáš bude chytat, nebo jestli si zachytám ještě já. Ale byl bych rád, kdybych se tam ještě objevil, chtěl bych dohnat Vlastu Beránka ve vítězstvích v anketě. (smích)
Máš nějaké zájmy mimo fotbal?
Tak toho času moc není, pracuji v hospodě. Ale když je čas, jdu si zahrát tenis, další sport.
Víme o Tobě, že jsi fanoušek plzeňské Viktorie. Jak vidíš nedělní šlágr se Spartou?
Trošku se obávám. Sparta je v laufu, Lafata - Fatai šlape. Mám strach, že to nedopadne. Ale tipuji remízu 1:1.
Jak jsi se dozvěděl o své nominaci na hráče kola? Čekal jsi to?
Teď už váš web sleduji často, takže jsem v pondělí viděl, že jsem tam. A abych byl upřímný, tak teď už jsem tak překvapen nebyl. V tom prvním kole po zápase v Holýšově jsem trošku překvapený byl, ale teď jsem celkem zachytal a trošku jsem věřil, že bych se do sestavy kola mohl podívat.
Nejsi prvním hráčem ze Lhoty, kdo naší anketu ovládl. Před Tebou to byl již Lukáš Böhm, na druhém místě se umístil i Lukáš Janka. Máte v týmu už speciální sazbu za výhru v anketě?
Už mi psal Korous, náš pokladník, že budu celou dokopnou platit sám, tak uvidím, kolik to bude, ale myslím, že je to kolem tří stovek. To bude teda levná dokopná. (smích)
Že sleduješ náš web, to už víme. Je na něm ale něco, co Ti chybí, nebo bys to vylepšil?
Nad tím jsem přemýšlel, ale asi nic takového není. Je vidět, že s tím máte práce dost a mně se to líbí tak, jak to je.
Chtěl bys na závěr něco vzkázat svým spoluhráčům?
Tak asi abych už se nedostával do sestavy kola, že nebudu mít peníze na dovolenou. Ale jinak bych jim asi vzkázal, ať jsou všichni šťastní a spokojení, dohrají zdárně ty tři kola a prožijí šťastný Vánoce. (smích) Dodatečně, po čtvrtečním tréninku, bych chtěl ještě poděkovat panu Nyklesovi, který byl bohužel dnes odvolán. Přeji mu, ať se mu daří v další trenérské práci.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.