"Před každým odjezdem na utkání strávím alespoň půl hodiny ve vaně" říká hráč 11. kola Libor Dvořák

Libor Dvořák - útočník FK Studená. Jako prvnímu hráči v této soutěži se povedlo vyhrát tuto anketu dvakrát. Určitě i proto, že náš web sledují právě hráči a fanoušci tohoto klubu. Liborovi gratulujeme a zde přinášíme slibovaný rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Libore, vyhrál jste podruhé v řadě anketu o Hráče kola. Co na to říkáte a chtěl byste touto cestou svým věrným fanouškům něco vzkázat?
Vyhrát hráče kola je fajn pocit, vyhrát ho podruhé je ještě lepší. Chtěl bych poděkovat těm co hlasovali a našim fanouškům za podporu kterou v nich máme při domácích i venkovních utkáních.
Zápas v Popelíně jste zvládli na výbornou. Jak se vám hrálo a jaké je vaše hodnocení zápasu?
Zápas v Popelíně jsme zvládli, ale od nás to nebyl moc dobrý výkon. Zvládli jsme skvěle úvod zápasu a posledních 15 minut. Mezitím naše hra nebyla taková jaká by měla být. Díky skvěle chytajícímu Janákovi domácí nevyrovnali a my čtvrt hodiny před koncem mohli zvýšit náš náskok a odvést si důležité 3 body.
Teď Vás čeká zápas na domácí půdě se Starou Hlínou, co očekáváte od zápasu?
Zápasy se Starou Hlínou máme vždy vyrovnané, většinu naše střetnutí skončila remízou. V sobotu to bude velmi těžké, vždyť soupeř z odehraných 11 kol inkasoval jen 9 branek. Ale věřím, že odehrajeme na domácí půdě před našim fanoušky dobrý fotbal. Já sám se dvakrát prosadím(smích) a zvítězíme. Díky tomu přezimujeme na druhém místě.
Hrajete na pozici hrotového útočníka. Jaké jsou vaše fotbalové přednosti?
Předností je určitě moje rychlost, ikdyž už to není co to bývalo (smích). Hlavní výhodu mám v tom, že mám výborné spoluhráče kteří mi dokážou skvěle nahrát abych mohl jednoduše zakončovat.
Zatím jste nejlepší střelcem okresního přeboru, jak na tuto statistiku pohlížíte?
Za posledních 7 let jsem 6x střelce vyhrál a loni skočil druhý o jeden gól. Pořád je to skvělý pocit mít tolik nastřílených branek. Kdybych góly nemohl dávat například hrát v obraně fotbal by mě tolik nebavil (smích).
Máte nějaké životní či sportovní motto?
Motto žádné životní nemám.
Jaký je Váš nejhezčí fotbalový zážitek a na který zápas nejraději vzpomínáte?
Za největší fotbalový zážitek považuji turnaj v Chorvatsku za žáky Jindřichů Hradec. Zahájení celého turnaje i utkání tak bylo úžasné - nádherných 10 fotbalových dnů. Nemám přímo jeden zápas na který nejraději vzpomínám, ale za zmínku stojí tři zápasy v řadě v okresním přeboru za muže. Kde jsme doma přivítali Novou Včelnici nad kterou jsme zvítězili 6:1 a já střelil 4 branky. O týden později jsme odcestovali do Popelína kde jsme opět zvítězili a to 0:5 a já zaznamenal 5 branek potom jsme doma přivítali Novou Bystřici a tu porazili 10:2 a já byl opět střelecky při chuti a dal jsem 8 gólů. Ze tří zápasů nastřílených 17 branek, na to se nezapomíná.
Máte nějaký předzápasový rituál, jste pověrčivý?
Pověrčivý nejsem. Rituál jako takový nemám, ale před každým odjezdem na utkání strávím alespoň půl hodiny ve vaně (smích).
Kam by jste se chtěl v životě podívat a proč?
Přál bych si podívat se do Anglie a vychutnat si atmosféru přímo na stadionu při zápase anglické ligy některých z velkoklubů.
Určitě sledujete portál fotbalunas.cz. Líbí se Vám tento projekt a je třeba něco, co Vám na webových stránkách chybí?
Projekt se mi líbí a portál sleduji. Co mi chybí? Možná ohlasy našich rozhodčí z jednotlivých utkání, jak oni viděli svůj odpískaný zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.