ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 13.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Stejně jako ve dvanáctém kole, se stal i v tom posledním vítězem Dominik Žďánský. Další cena putuje tedy opět do rezervy Zavidova. Tentokrát jsme se Dominika zeptali i na jiné otázky, než jen fotbalové...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hráče kola jste vyhrál podruhé a hned dvakrát po sobě, to je docela chválihodné, čemu to přisuzujete?
Je to skvělé, že jsem vyhrál podruhé, jsem rád a chtěl bych poděkovat všem, co mi dali hlas . Vůbec nevim, čemu bych to přisoudil, ale všem děkuji.
Zkuste ohodnotit sám sebe a vypsat, jaký z posledních dvou zápasů se vám povedl víc a proč?
Tak začátek sezóny jsem měl slabý, to jsem na sobě cítil, ale jak jsem víc trénoval, tak alespoň zmého pohledu, jsem pociťoval zlepšení jak v áčku, tak i rezervě. Podle mé statisky vychází, že se mi povedl víc ten zápas na Olešné, ale pro mě byl lepší zápas s Olympií, byl jsem víc na balónu a myslim, si že jsem proti Olympii hrál víc a lépe.
Na Olešné zakončil Zavidov remízou 4:4, jaká byla nálada na dokopné?
Odkryjte nám něco ze svých mládežnických let, jaké byly vaše začátky a pod kterým trenérem jste nejvíc vyrostl?
Moje fotbalová kariéra začala na SK, kde jsem hrál za mladší přípravku, tam jsem hrál 3 roky, potom jsem strávil jeden rok na Tatranu, odkud jsem přestoupil do Lužný, tam jsem hrál do starších žákú. Poté si mě pan Jíří Kučera vzal zpátky na SK, kde jsem hrál vlastně až do minulé sezóny. A musím říct, že nejvíce jsem fotbalově vyrostl pod panem Janotou, který teď působí jako trenér týmu žen AC Sparta Praha, to jen dokazuje to, že je to skvělý trenér.
Minule jste psal, že zimní pauzu využijete k rekreaci na horách s přítelkyní. Jezdíte na lyžích nebo na snowboardu? Chodí se na vás vaše drahá polovička dívat při zápasech? Pokud ano, dokážete se třeba víc namotivovat?
S přítelkyní jezdíme rádi na snowboardu. Ona na naše zápasy chodí a chodí často, motivuje mě samozřejmě hodně, někdy se jí to povede a někdy ne (smích).
Máte před zápasy nějaký rituál nebo třeba zásady, které dodržujete?
Rituál a ani nic takového nemám, prostě v den zápasu myslím jen na svoji hru a soustředím se jen na zápas.
Také jste se zmínil o halovém turnaji, uvidíme vás na Viola cupu? S kým byste si rád zahrál?
Ano, na Violu jdu, máme s klukama tým "Redoby", se kterým budem hrát letos poprvé pod tímto jménem.
Poslední – trochu odlehčující otázka – na jaký stadion byste se podíval, kdybyste měl volnou ruku a lístek zdarma? Také jste psal o zálibě ve výletnění, tak ještě napište zemi nebo místo, které vás láká a proč?
Tak to by asi bylo do Madridu na Santiago Bernabéu. Už delší dobu si s přítelkyní říkáme, že bychom se chtěli podívat do USA a prohlédnot si je jinak než z filmů...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.