ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - V Jakartovicích se cítím dobře říká Radoslav Urban

Naše redakce vyzpovídala Radoslava Urbana z Jakartovic, který se v minulé kole zaskvěl hattrickem do sítě Malých Hoštic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, Co říkáte na své opětovné vítězství?
Dobrý den. Tak určitě to potěší, i když je to už podruhé, ale každé takové ocenění je příjemné. Nejvíce si ale cením 3 bodů s Hošticemi. Přeci jen a doufám, že příště mě někdo z Jakartovic už vystřídá a vyhraje hráče kola někdo jiný také.
V minulém kole jste dokázali zvítězit nad Malými Hošticemi 4:2. Jak jste viděl Vy tento zápas?
Myslím, že jsme byli lepším týmem a Hoštice přehráli. Celý tým tahal za jeden provaz, a potvrdili jsme dobrou formu po výborné zimní přípravě a vydařeném soustředění na Slovensku. Zde jsme byli na čtyři dny týden před začátkem soutěže. Kvalitně jsme zde stmelili kolektiv :-) V zápase jsme zkrátka dominovali a zaslouženě zvítězili a vsítili krásné 4 branky.
Zápas se stal Vaším střeleckým koncertem. Popište pro náš portál Vaše tři branky?
První padla po rohu našeho špílmachra Palkoviče, když na zadní tyči zapracoval míč dobře náš Kadeřábek. Marek Poštulka hlavou vrátil míč před bránu a já jej z otočky přímo z voleje poslal do sítě. Druhá byla po faulu na mě z penalty, kterou jsem si sám proměnil. Třetí mi dědek Kristian Török nahrál míč na vápně a já si následně udělal dva hráče ve vápně a poslal míč levou nohou na zadní tyč .
Jaký gól považujete za nejdůležitější, a jaký za nejkrásnější?
Nejdůležitější byl ten první na 1:1, který to nás uklidnil , protože jsme nezaslouženě prohrávali a nejkrásnější ten třetí určitě ten se mohl líbit i oku fanouška .
Kolik branek jste vsítil nejvíce v jednom zápase?
Nejvíce jsem vstřelil v soutěžním zápase 3 branky, a snad se mi někdy povede tuhle laťku pozvednout ještě :-)
Vzpomenete si ještě na Vaší první vstřelenou branku?
Úplně první asi ne, ale v Jakartovicích před dvěma lety, když jsem přišel z Rýmařova, tak hned v prvním zápase proti Hněvošicím jsem prošel přes půl hřiště a uvedl se v novém působišti hezkou brankou.
Nyní vás čeká zápas se Slavii Opava. Oběma týmům se vstup do jarní části vydařil. Moc jednoduché střetnutí vás asi čeká. Co od tohoto zápasu očekáváte?
Očekávám těžký zápas, kdy v případě výhry můžeme jít na špici tabulky a přeskočit Slavii Opava. Na podzim se nám podařilo vyloupit Slavii na jejich hřišti brankou v závěru utkání, tak snad vyhrajeme i tentokrát a nebude to s takovými nervy. Po zápase nás čeká posezení, protože náš kapitán a jakartovický patriot má kulatiny tak ať je vítězná nálada a pivo nám chutná :-)
Chtěl by jste si zahrát vyšší soutěž? A jakou?
Tyhle ambice už příliš nemám prošel jsem si dorosteneckými ligami v Opavě a Olomouci . V mužích pak nastupoval pár sezon v Krajském přeboru a 1.A, a vím, jak tyhle soutěže vypadají. Okusil jsem je, takže pro mě je důležité, abych se v klubu kde hraji, cítil dobře a v Jakartovicích jsem spokojený. Říká to každý, ale my zde opravdu máme výbornou partu. K jejím pilířům patří Michal Janech a Radim Holub. Po zápase vždy posedíme a o zábavu je postaráno a to je nejsme profesionálové. Navíc, máme výborného trenéra Martinku, který má kvalitní tréninky a zkušenosti z Opavy a k němu nemohu opomenout asistenta a motivátora Davida Bartáka. V neposlední řadě je to výbor v čele s předsedou Martinem Matyášem, který nám zajišťuje skvělé podmínky během celého roku. Jak jsem již zmiňoval soustředěni na Slovensku to je nadstandard. Za to jim patří díky velké. To jsou všechno věci , které mě v Jakartovicích drží, a nikam proto neutíkám.
Máte nějaký před zápasový rituál?
No dříve jsem míval. Teď už moc ne, jen nějaké menší ale to se neříká :-)
Předpokládám, že fotbalem se neživíte. Čemu se věnujete ve Vašem profesním životě?
Pracuji ve firmě Tkareb na dopravní značení. Jsem spokojený, protože pracuji u kamaráda Honzy Tkadlečka, mimochodem výborného fotbalisty, a jeho otce. Oba jsou to vstřícní slušní a hodní lidé.
Blíží se Euro. Jak si myslíte, že dopadne náš reprezentační tým?
Když budou všichni zdraví, a především Rosický, myslím si, že bychom mohli postoupit ze skupiny a pak už se může stát cokoliv. Vítězství je pohádkou, ale tak Řecko tehdy taky nikdo netipoval, tak uvidíme :-)
Díky za rozhovor.
Prosím mějte se nashledanou a ať se vašemu webu daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.