Tajně doufám, že hlasovaly i nějaké fanynky, přiznal Jan Šenfeldr

Konec podzimní části patřil v naší anketě Hráč kola fotbalistům Lukavce. A velmi brzy mají svěřenci Oldřicha Němce v této anketě dalšího zástupce. Je jím záložník Jan Šenfeldr, který se blýskl hattrickem do sítě Kozlů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratulace k titulu Hráč kola. Jak takové ocenění vnímáte?
Děkuji. Za takové ocenění jsem moc rád. Doufám, že si mě teď kluci z kabiny budou vážit a nebudou si ze mě už dělat srandu (smích). Ne to byl vtip! To, že jsem vyhrál, není jenom moje zásluha, ale zásluha celého týmu.
Do Sestavy kola jste se dostal díky doporučení trenéra O. Němce. Myslíte, že to bylo správné rozhodnutí?
Trenérovi bych rád poděkoval. Je to pro mě od takového fotbalisty a sportovce veliká čest. Myslím si, že utkání se mi velice povedlo. Doufám, že takových zápasů bude víc a a věřím, že jsem já, nebo mí spoluhráči neřekli v této anketě poslední slovo.
Kdopak vám posílal hlasy? Máte vůbec tušení?
Vím, že pro mě hlasovali do poslední minuty kluci z kabiny. Tak bych jim chtěl ještě jednou poděkovat. Určitě přispěji něčím do baru, který máme v šatně. Tajně doufám, že hlasovaly i nějaké fanynky.
Pojďme zpět k víkendu, který se vám vydařil. Porazili jste Kozly 10:0, vy sám jste nastřílel hattrick...
Kozly jsou sice na posledním místě, ale je to velice nepříjemný soupeř, který hraje velice tvrdý fotbal. Na podzim jsme tam otáčeli zápas až v závěru utkání. Teď jsme šli do utkání s tím, že musíme vstřelit rychle gól. To se nám povedlo až po půl hodině hry. Když jsme na začátku druhého poločasu dali čtvrtý gól, tak soupeř rezignoval a zápas už představoval spíše trénink. Škoda, že jsme zahodili další obrovské šance, výsledek mohl být ještě vyšší a určitě by se na něj nikdy nezapomnělo.
V tabulce jste zatím na čtvrtém místě. S jakým umístěním byste byl po sezóně spokojený?
Já spíš doufám, že vyhrajeme co nejvíce zápasu a odvedeme v nich výkony, se kterými budem spokojeni. Já jsem zatím spokojený, i když těžká část sezóny nás teprve čeká.
Po Kozlech vás čeká úplně jiná fotbalová káva. O víkendu jedete do Českých Kopist, které jsou zatím druhé...
Na tento zápas se velice těším. Kopisty mají zkušený a kvalitní tým, výbornou hrací plochu a chodí tam hodně diváků. Trenér se na nich byl podívat v Litoměřicích, takže víme, co nás čeká a připravujeme se na to. Já osobně očekávám velice vyrovnaný souboj, který snad zvládneme a odvezeme si domů tři body.
Můžete našim čtenářům prozradit, co děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Studuji na vysoké škole, když mám volno, tak chodím na brigádu do jedné firmy v Lukavci. Jinak rád hraji tenis a chodím s pejsky na procházky.
Jak se vám vůbec líbí webový portál fotbalunas.cz?
Znám ho velice dobře a jsem rád, že něco takového funguje. Navštěvuji ho po každém kole, čtu si články ze zápasů a když se v sestavě kola objeví někdo z Lukavce, tak hlasuji. Jediná vyjímka byla, když se v sestavě kola objevil Jirka Mišáni. To jsem hlasoval pro soupeře (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.