Starší syn se dal na hokej, mladšího už ale Martin Psohlavec nedá!

Hlasování o Hráče 23. kola Divize A ovládl karlovarský kanonýr Martin Psohlavec. Pojďte si přečíst další rozhovor s obávaným Buldokem! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji k výhře v hlasování. Svedl jste velmi vyrovnaný souboj s Martinem Jasanským, sledoval jste průběžné výsledky?
Děkuju mnohokrát. Průběžné výsledky jsem nesledoval, ale kolegové z kabiny mě informovali dostatečně, jak se hlasování vyvíjelo.
Ocenění Hráče kola jste získal už podruhé. Co na to říkáte?
Nemyslím si, že jsem si ho za minulý víkend zasloužil. Když dá někdo v zápase pět gólů a ještě jednou asistuje, tak bych řekl, že není o čem mluvit.
O víkendu jste řídil obrat v Milevsku, když jste jeden gól dal a po faulu na vás se pískala penalta. Jaký to byl zápas?
Věděli jsme, že to budě těžké. Domácí zalezli a ještě jsme inkasovali. Byla ale otázka času, kdy dáme gól. Naštěstí se to povedlo, i když až ke konci. Pak jsme dokonali obrat. Dobře jen pro nás, že se nám to povedlo. Chtěli jsme vyhrát, a jsme tedy spokojení.
Vedete střeleckou tabulku o dva zásahy před dvojicí Jasanský-Jirouš. Věříte, že se stanete králem střelců?
(úsměv) Já už jsem to hodněkrát opakoval, o individuální věci mi už nejde. Jde mi spíš o výhry kolektivní. Samozřejmě je to příjemné, že se v tolika letech vyskytuji na špici a hraji s nejlepšími střelci. Ale už to nějak neprožívám.
Trenér Nového Strašecí a expert pro další divizní kolo v jedné osobě Libor Šíma tipuje, že si o víkendu proti Petřínu připíšete hattrick. To se asi poslouchá dobře, že?
(smích) Je to zajímavé. Kdyby to tak bylo, tak bych mu zavolal, že má velmi dobrý tip. Ale vůbec nevím, co se v neděli bude dít.
V našem prvním rozhovoru jste zmínil, že vaši dva synové také sportují, hrají fotbal a hokej. Jak si vedou?
Vedou si slušně. Jsem rád, že se hýbou a mají ke sportu kladný vztah jako já. Vezmu je občas do kabiny, jsou z toho nadšení. Starší syn se dal nakonec na hokej. Mladšího ale nedám, z něj bude fotbalista!
Říká se, že chcete po sezóně skončit s aktivní kariérou. Je to pravda?
Přemýšlím o tom, co se bude dít. Ale je to ještě daleko, rozmyslím si to.
Pokračoval byste rád po ukončení hráčské kariéry v klubu například jako trenér?
To asi ani ne. Pracuji v Německu, dost dojíždím, takže se tolik nestíhám klubu věnovat. Myslím si, že asi ne.
Váš kolega z útoku Marian Geňo mi doporučil, abych se vás zeptal, kolik musíte vypít piv, aby se vám dobře spalo.
(smích) Tak tradičně. Dva tři kousky, pak jsem spokojený, usínám v klidu a těším se na další den (smích).
Finiš sezóny bude velmi zajímavý, držíte se stále v kontaktu s druhým Motorletem, zároveň na vás ale tlačí čtvrté Klatovy.
Těžko říct, teď se to možná rozklíčuje. Klatovy hrají s Motorletem, bude důležité, jak tenhle zápas dopadne. Když Motorlet zvítězí, a my samozřejmě také, tak zas Klatovům odskočíme na šest bodů. Ale uvidíme, my se budeme snažit všechno vyhrát a bojovat o špičku.
Slyšel jste už o možnosti hodnotit výkony hráčů, rozhodčích nebo úroveň zápasu na našem portálu? Co na ni říkáte?
O tom jsem ještě neslyšel, ale je to zajímavé. Když jsem četl minulý expert tip, tak tam bylo naznačeno, že máme sice lepší kádr, ale za určitých podmínek se v Milevsku hraje těžce. Takže i s tím to souvisí, určitě je zajímavé mít možnost ohodnotit rozhodčí i všechno ostatní.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.