Dva v jednom. Žádná akce, jen dvojrozhovor s Janem Staňkem a Martinem Pěkným!

Nominováni byli v podstatě společně, tak byli i společně vyzpovídáni. Proti plzeňskému Petřínu zahráli skvěle a pomohli svému týmu ke třem bodům. Co nám oba stopeři Buldoků řekli?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tentokrát netradičně dvojrozhovor, nominováni jste byli v podstatě společně, tázáni budete také společně! Gratuluji k výhře nad Petřínem. Jak se vám hrálo?
Jan: Děkuji. Hrálo se mi od začátku zápasu dobře. Martin: Mně se také hrálo dobře, celý týden před zápasem jsem odtrénoval bez problémů. Navíc bylo pěkné počasí a přišlo dost lidí, to mě překvapilo.
Další výhra Karlových Varů na hřišti, další výhra Karlových Varů v Sestavě kola. Neomrzí se vám za chvíli ty tituly Hráčů kola?
Jan: Takovéto ocenění nikdy neomrzí, je vidět, že máme velkou základnu fanoušků. A tímto jim děkujeme! Martin: A o důvod víc platit do kasy.
Nejen při domácích utkáních se můžete spolehnout na podporu od kotle fanoušků. Co na ně říkáte?
Jan: Jsou skvělí, co víc na to říct. Smekám před nimi. Martin: Jsou super, neúnavní a jsou slyšet, co víc si přát…
Pár týdnů zpět jste hráli spolu ve stoperské dvojici na Aritmě a také z toho bylo čisté konto. Sedli jste si?
Martin: Se Stanym na stoperovi se mi hraje více než dobře, vyhovíme si a nechceme oba nic vypouštět. Jan: S Martym se mi hraje skvěle. Na to, jak je mladý, tak je vyspělý a velmi pracovitý hráč.
Jak máte mezi sebou rozdělené role, když spolu hrajete na stoperech?
Jan: Myslím si, že role máme stejné. Martin: Jo, musím souhlasit, možná přes Stanyho jde víc rozehrávky, přece jen je ten zkušenější.
Oba pracujete. Jak těžké je po práci ještě chodit trénovat?
Jan: Někdy je to těžké, ale máme skvělou partu a na fotbal chodím rád. Martin: Přesně tak (úsměv). Na mě únava padne až večer po tréninku.
Zároveň jste také oba byli u sestupu z ČFL do divize. V čem vidíte největší rozdíly mezi těmito soutěžemi?
Martin: Já si myslím, že úplně ve všem, ale tohle nechám to na Stanym. Já byl z dorostu a jen jsem koukal, co se děje. Jan: Jak už jsem říkal minule, myslím si, že ČFL je rychlejší a kvalita hráčů je o stupínek vyšší.
Možná vás čeká právě do ČFL návrat, protože na Motorlet ztrácíte už pouhé dva body. Kdy pražský tým přeskočíte?
Martin: To se nedá říct takhle z patra, asi nejdůležitější zápas bude právě proti Motorletu v Praze. Jan: Myslím si, že v tuto chvíli nad tím nepřemýšlíme. Jdeme zápas od zápasu, a když se to povede, tak to bude jen hezčí.
Jací hráči, kteří prošli Karlovými Vary, vám utkvěli v paměti? Na koho vzpomínáte a proč?
Jan: Nejraději vzpomínám na gólmana z Teplic Honzíka Četverika. Byl to fantastický člověk jak na hřišti, tak i v osobním životě. Martin: Určitě na T. Osloviče, hrát vedle něj mě hodně naučilo.
Teď zajíždíte na půdu Jindřichova Hradce. Co od dopoledního utkání čekáte?
Jan: Jedeme den předem, takže doufám, že si jedeme pro tři bodíky. Martin: No, doufám, že tři body, nebude to lehké, ale budeme se snažit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.