ROZHOVOR S HRÁČEM 19.KOLA - Lukáš Knespl:"Byl to můj nejdůležitější výkon vzhledem k situaci týmu."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal útočník Sportingu Mladá Boleslav, Lukáš Knespl. Ten svým hattrickem výrazně přispěl k výhře nad Klášterem v poměru 7:3 a zaslouženě se tak dostal do sestavy kola. Celkové hlasování nakonec vyhrál a rozhovor s Lukášem si můžete přečíst právě teď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství ankety o hráče kola. Můžete v krátkosti popsat Vaši fotbalovou kariéru?
Hodně stručně mohu říci, že jsem prošel FKMB, Akumou, Benátkami, Zdětínem a současným Sportingem.
Potřetí ze čtyř kol vyhrál anketu hráč Sportingu. Sledujete v kabině sestavy kola?
Tak je to pro nás motivace se do sestavy kola dostat a o to lepší je v ní zvítězit, takže ano, sledujeme.
Přispěl jste k výhře také nějakým tím hlasem?
Nějakým tím hlasem ano.
V dresu Sportingu už se Vám podařilo nastřílet šest hattricků. Řadíte tenhle v zápase s Klášterem k těm cennějším vzhledem k tomu, jak důležitý zápas byl?
Upřímně si ani nepamatuji kde jsem který hattrick dal, ale za poslední dobu mohu říci, že to byl můj nejdůležitější výkon vzhledem k aktuální situaci našeho týmu.
Dokážete popsat všechny tři branky?
První branka byla celkem šťastná, Viktor Povšík šel do souboje s brankářem, vyhrál hlavu, ke mně se to odrazilo a já tak trochu krkolomně trefil odkrytou část branky. Druhý gól byl po nahrávce Davida Boška mezi dva obránce, já se spíš snažil hlavně trefit bránu, aby na to gólman nedosáhl a to se povedlo. Třetí gól padnul po tečované nahrávce Jana Javůrka a já i s přispěním obránce dostal balon do brány.
Jak se Vám v útoku hraje s kapitánem Boškem, který na jaře hodně pomáhá Sportingu k udržení soutěže?
Prvně řeknu, že Davida je na tuhle soutěž rozhodně škoda. Nicméně hraje se s ním skvěle, má spoustu zkušeností, radí těm mladším, zkrátka volba kapitána nebyla náhodná, myslím si, že je to tak správně. Jsme rádi, že nám přišel pomoci.
Příští zápas Vás čeká nepříjemné Březno, navíc hrajete venku. Cítíte, že to bude těžší zápas, než s Klášterem?
Těžší zápas to rozhodně bude, ale když budeme všichni svědomitě a poctivě pracovat jako jsme pracovali dosud, věřím, že šance na bod(y) tam je. (Rozhovor byl vytvořen ještě před zápasem s Březnem)
Na sestupovou hranici teď máte náskok bod. Kolik bodů podle Vás bude stačit na udržení soutěže?
Do konce soutěže bude dle mého názoru v ohrožení více mužstev, záleží, kdo to lépe zvládne. Když je v současnosti v ohrožení pět týmů, tak si netroufám odhadovat.
Co vy a rituály, dodržujete nějaké?
Já osobně na tyhle věci nevěřím. (smích)
Poslední otázka míří na náš portál. Jak často ho sledujete a co říkáte na jeho tvorbu?
Portál navštěvuji pravidelně i kvůli kolegům co hrají na nymburském okrese a člověk se tu dozví opravdu zajímavé věci. Je určitě fajn, že něco takového existuje, držím Vám palce, abyste vydrželi v tom pokračovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.