ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Snad mě za nějaký ten balón koupí doufá Jan Morisch

Tentokrát jsme položili otázky vávrovickému středopolaři Janu "Jimy" Morischovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, gratuluji k výhře. Co na ní říkáš?
Čus, neskutečná euforie, sotva popadám dech, a nevím co bych víc dodal :))
Sleduješ náš portál?
Jaky portál?
Bude Tě výhra stát něco v kabině?
Pravděpodobně ne. Bylo to sice vždy zvykem, ale Morba (Jakub Morbitzer) taky jen nasliboval, ale bonbony nepřinesl. Vždy to byl tak trochu podvodník, no. Navíc už ty lahve nemáme, kde dávat. :)
Jak jsi viděl zápas proti Vřesině? Podle výsledku to byla docela jednoznačná záležitost.
Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme byli po většinu zápasu lepším mužstvem. Vřesina se snažila až po snížení za stavu 3:1, ale náš rychlý gól na 4:1 jejich snahu zase otupil.
Vsítil jsi druhou branku. Popiš ji našim čtenářům.
Myslíš tu haluz? No snažil jsem se zatáhnout míč k vápnu a tam ho nahrát Mruzovi, jenže to se mi nepovedlo, takže to pokračovalo následovně: odraz od protihráče, dva další odrazy a najednou jsem byl sám na jedenáctce, střela mi nesedla, takže se šoulela po zemi kolem gólmana, který to stejně jako já nečekal...opravdu krásný gól.
Vávrovice teď čeká zápas s Budišovem, který vás na podzim porazil. Co od něho očekáváš?
Myslím si, že to bude bojovný zápas, ve kterém nepadne moc branek. Naši šanci vidím hlavně v tom, že se náš zápas přesouval na sobotu, takže doufám, že to soupeř nezaregistroval a vyhrajeme kontumačně.
Jaké ambice mají Vávrovice?
Ve Vávrovicích je neskutečná parta a nálada. Může za to mix hráčů, který se tam sešel. Jde o směs skvělých, i když uplakaných mladíků jako např. Lichovník, Mrusek, atd., kteří jsou navíc příslibem do budoucna. Mladí jsou doplněni o zkušené matadory, kteří dřou devadesát minut jako Morbitzer, Laifert, atd. Navíc máme i hráče z jiného světa, jako je Skalík. :-D Ambice je tuto dobrou atmosféru udržet a bavit se fotbalem v horní části tabulky.
Jaký post Ti nejvíce vyhovuje?
Rád hraji ve středu zálohy, protože se vetšinou hraje na dva střední záložníky, takže se můžu snadno zašít za toho prvního.
V kolika jsi začal hrát fotbal? Popiš nám svou kariéru.
S fotbalem jsem začal asi v 8 letech na Hradci, kde jsme působil až do dorostu. Po zranění jsem se rozhodl už dále s fotbalem nepokračovat, takže jsem asi 10 let nehrál a jen se tak poflakoval :) Nicméně fotbal mi začal samozřejmě chybět, tak jsem se v podstatě náhodou dostal do Moravice, kde jsem strávil asi jeden a půl sezony než jsem zakotvil ve Vávrovicích, kde mi ale letos končí hostování, tak nevím, zda mě za nějaký ten balón nekoupí, nebo budu muset hledat nové angažmá.
Tvůj oblíbený hráč a tým.
Oblíbený tým Vávrovice - ole. :)
Čemu se věnuješ ve volném čase?
Volný čas podle mě trávím s přítelkyni, podle ní prací nebo fotbalem. Každopádně rád hraji tenis a nejraději chodím asi běhat.
Euro klepe na dveře. Jak si myslíš, že dopadne náš reprezentační tým? A koho vidíš za favorita šampionátu?
Doufám v postup ze skupiny. Favority vidím v Belgičanech.
Jak tipuješ pondělní zápas proti Španělům?
1:2.
Díky za rozhovor.
Též dík, měj se.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.