"Cíl pro následující sezónu je jasný, a to je postup zpět do okresního přeboru," slibuje hráč kola Ruda Ďurač

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Rudo, nejprve bych Vám chtěl pogratulovat k ocenění hráče kola, které jste vyhrál podruhé v jarní části. Věděl jste, že jste byl v nominaci? A jak jste se dozvěděl, že jste vyhrál?
Děkuji, o nominaci jsem věděl, opět od spoluhráče Michala Píši :-) Vše jsem se dozvěděl na facebookovém profilu, kde jsem měl odkaz na vaše stránky.
Jak se Vám hrálo v zápase, který Vás posunul až k vítězství v anketě? Vy jste poslední a Slavonice první. Jaký to byl vůbec zápas?
Paradoxně se mi zpočátku hrálo špatně, protože soupeř nás první poločas prakticky k ničemu nepustil. Celý zápas ovlivnili 70-ti leté oslavy Slavonického klubu, což se projevilo v druhém poločase. Domácí odpadli fyzicky a my měli více času na útočení, což v prvním poločasu prakticky nebylo.
Jak jste vstřelil své dvě branky?
Moje první branka byla po centru z přímého kopu a mé hlavičce z malého vápna a druhá po naběhnutí z druhé vlny za obranu a obstřelení domácího brankaře.
Sestup vašeho týmu je už jasná věc. Jaké jsou cíle pro nadcházející sezónu?
Bohužel se nám nepodařilo okres zachránit, což jsme si určitě za jarní část zasloužili. Ale nesmutníme, cíle pro následující sezónu jsou jasné, a to postup zpět do Okresního přeboru.
Co vy osobně. Budete pokračovat v Dešné?
Pokud nenastanou problémy s poskládáním sestavy pro následující sezónu (s čímž nepočítám), určitě nepřemýšlím o odchodu z Dešné.
Jak byste charakterizoval svou roli v týmu na hřišti, ale i v kabině?
Jelikož jsem si vyzkoušel hrát vyšší soutěž a v Dešné hraji převážně střed zálohy, tak si myslím, že mně kluci berou za jednu z klíčových osob, což je i v kabině, kde se snažím dělat srandu i když se nedaří.
S jakým cílem půjdete do zápasu s Kardašovou Řečicí?
Cíl pro zápas s Kardaškou je předem daný. Důstojně se rozloučit se soutěží a v případě vítězství se posunout na konečné předposlední místo.
Jak se chystáte strávit krátkou letní pauzu bez fotbalu? Nějaká dovolená a načerpání sil na novou sezónu?
Letní pauzu začnu fotbalovým turnajem a jelikož 9. července slavíme 50-té výročí založení fotbalu, tak si myslím, že pauza od fotbalu prakticky nebude. Jediný termín pro volno tak nastane při dovolené s manželkou, jinak samý fotbal :-)
Jak se vám zatím líbí ME ve fotbale?
ME ve fotbale sleduji převážně výsledkově. Když už se dostanu k televizi, tak mě docela zaráží, že už prakticky není slabých soupeřů, což nám dokazují týmy, které nebývají obvyklými účastníky ME.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho úspěchů na hřišti i mimo něj.
Já taky děkuji a přeji příjemné léto

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.