Radek Černý je pohádkovej

Vítězem ankety Hráč kola se stal Radek Černý z Šebkovic B. Nyní si můžete s vítězným hráčem přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Radku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Pro mě už je každý zápas náročný. A oni měli šikovné a rychlé útočníky a protože jsem hrál první půlku stopera, tak se nám všechno hned hrnulo zpátky do obrany.
Jak bys popsal svůj výkon?
No to asi musí zhodnotit někdo jiný, podle mě to nebylo nic extra.
Sice jste na trávníku prohráli, ale po špatném vystřídání v domácím mužstvu jste o tři body nepřišli. Zažil jsi někdy něco podobného?
Asi nezažil, že by se někdy zápas kontumoval pro nás. Myslím, že chyba je na obou stranách, jak u domácího mužstva, tak u rozhodčího.
Kontumace vám pomohla, aby jste se bodově dotáhli na vedoucí Opatov a vytvořili jste si na ostatní pronásledovatele již čtyřbodový náskok. Myslíš si, že se o postupu bude rozhodovat mezi vámi a nebo se ještě někdo do tohoto souboje přidá?
Postavení v tabulce je hezké. Naše Béčko, jako ostatně asi každá rezerva hraje v hodně kombinovaných sestavách, takže je to povzbudivé, když se daří. Naše skupina je poměrně vyrovnaná, takže stát se může cokoli. Každopádně, mě osobně už se myšlenka postupu netýká.
Nyní vás čekají doma Nové Syrovice B. S čím do zápasu půjdete?
No já osobně jako do každého se hlavně nezranit a vše ostatní už bude záležet na taktice trenéra a chuti ostatních kluků, ale ta si myslím, že je vždycky.
Opět budeš preferovat hlavně hokej před fotbalem a kolik ještě letos plánuješ odehrát zápasů?
Jo jo, hokej už je pro mě na prvním místě. Začínáme tento pátek a záleží jak se to povede skloubit, protože hokej i pískám a jak mě bude potřebovat trenér a taky hlavně doma manželka s dětma jelikož je toho fakt hodně.
Co jsi letos dělal přes léto?
Já a moje rodina máme rádi sport, takže i naše dovolené probíhají poměrně aktivně, kolo, tenis, nějaký ten fotbálek a i hokej. Dokud to ještě jde a tělo to dovolí.
Jaké máš koníčky?
No to je právě ten sport. Hokej, fotbal, tenis, kolo, občas si chodím zaběhat a golf, ale na ten už jsem se dlouho nedostal.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Já jsem pohádkovej, tam to vždycky dobře skončí a to mě baví. Taky nějaký akční a sci-fi, to je v podstatě stejný jako pohádka.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Na jídlo nejsem vybíravý sním asi všechno, ale jako asi skoro každý chlap maso a pivo, to je jasný.
Sleduješ naše webové stránky?
Ano sleduji, výsledky si vždycky projedu. Děláš to dobře. Když to srovnám se soutěží IA, co hraje naše Áčko, tam je vždycky sotva výsledek, takže ať ti ten elán vydrží. Měj se a dík.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.