Můj gól? Asi nové kopačky, smál se Milan Dalešický

Nejlepším hráčem 14. kola byl podle hlasování záložník Bohušovic Milan Dalešický. Chybět tak nemůže tradiční rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, stal jste se Hráčem kola. Máte z toho radost?
Ano, každé ocenění potěší. Ale je to práce celého týmu. Hlavní jsou tři body ze zápasu. A chtěl bych poděkovat všem, co mi poslali hlas.
Do sestavy kola vás nominoval trenér Jan Gaube. Věděl jste to vůbec?
Netušil jsem to. Až druhý den jsem se to dozvěděl na vašem webu. Možná to bylo tím, že si mě tréner chtěl koupit, když jsem střídal už o poločase (smích). Ale bohužel budu muset něco hodit do kasy.
Vy jste porazili Unčín vysoko 8:1. Byl to opravdu tak lehký zápas, jak napovídá výsledek?
Lehký zápas to určitě nebyl, Unčín mě překvapil. Na to, že to je předposlední tým soutěže. Jsem rád, že jsme rozhodli už první poločas, když jsme dali tři rychlé branky za sebou.
Vy jste všechno načal, prý to byl krásný gól na 1:0. Můžete ho popsat?
Myslím, že to byl protiútok. Orby (Kuba Ortbauer) to zátahnul po pravé straně a dobře jsme doplnili útok. Byl jsem tam sám tak jsem na něj křiknul. On mi poslal pěknou příhrávku vzduchem a já to vzal z první volejem a zapadlo to tam. Asi nové kopačky (smích).
Čím to, že jste jako nováček soutěže na první místě tabulky?
Podle mě máme dobře poskladaný tým. Máme poměrně mladý kádr a také jednoho veterána Danka Šiknera. To je takový náš velitel pluku (smích). Hlavně dobrou partu lidí. Myslím si, že málokdo očekával, že budeme na prvním místě tabulky.
Lákal by vás případný postup do vyšší soutěže?
Tak postup by nás určitě lákal, protože v Bohušovicích se I. A třída ještě nikdy nehrála. Ale ještě je hodně kol do konce soutěže, takže je brzo se bavit o postupu. Jak se říká, jdeme zápas od zápasu (smích).
Nyní jedete do Bezděkova. To bude asi daleko těžší zápas...
Rozhodně bude. V Bezděkově očekávám těžké utkání, plno osobních soubojů, budou nám chtít oplatit prohru z podzimu. Ale snad nás tréner dobře připraví a zvolí dobrou taktiku (smích).
Jak jste se vůbec dostal k fotbalu?
Vyrůstal jsem na vesnici, takže fotbal hrál denně. Ale přivedl mě k tomu můj táta i brácha, jelikož hráli v té době fotbal. Takže jsem byl vetšinu čase na hrišti. Ale začal jsem pozdě asi ve 13 letech v Bohušovicích.
Máte nějaký sportovní vzor?
Nevím jestli vzor, ale nejvíc se mi líbil vždy Ronaldinho. To bylo podle nejlepší hráč.
Znáte vůbec portál fotbalunas.cz?
Ano znám. A pravidelně ho sleduji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.