Tomáš Moravec: Máme tým plný baletek, ale tři věrné fanoušky

Je tu pátek a s ním pochopitelně také pravidelný článek, v němž jsme rozpovídali nejlepšího hráče devatenáctého kola, jak jste si jej sami zvolili. A kdo se jím tedy stal? Přeci Tomáš Moravec (Dynamo Studánka), brankář Studánky, který své Dynamo podržel ve velmi těžkém souboji s Kšicemi a perfektním výkonem tak dopomohl k až šťastné výhře 2:1. A jak zápas hodnotí sama hvězda? Pojďme se na to ihned mrknout. Přeji příjemnou zábavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
Všichni jsme věděli, že Kšice budou silné, první poločas jsme odehráli t\k, jak jsme si v kabině řekli, Kšice jsme do ničeho nepustili a každý už jen čekal, kdy to tam padne. Vše šlo skvěle, vedli jsme 2:0, poté jsme si dali vlastní gól, což je u Vlčáka zcela běžné. A od té doby jsme úplně propadli. Naštěstí jsme to ustáli a získali důležité tři body.
Jak jste s týmem zatím spokojen?
Tým máme silný a nabitý, tedy alespoň co se týče počtu registraček. Myslím, že obrana funguje skvěle, máme nejlepší beky v kraji. Záloha lehce pokulhává, jediný, kdo tam rozdává radost je Pavel Kotva, to je balzám na oči. A útok máme hodně nabitý, Olda Janovec si už brousí zuby na nejlepšího střelce. Určitě to 20 gólové manko ještě dožene. Jinak partu máme výbornou, více než na trénincích se ale scházíme v hospodě (smích).
Co si od jara slibujete?
Od jara si slibujeme konečně jarní počasí. Máme u nás samou baletku, když prší a je zima, máme velké problémy s docházkou, proto doufám že bude konečně hezky a do konce sezony neztratíme ani bod, takže bych to viděl tak, že jaro zakončíme do druhého místa. Pro Dynamo to bude historický úspěch, tak to pak řádně oslavíme.
Jak se zatím cítíte Vy osobně?
Cítím se po delší době zase fajn, po zápase na Přimdě jsem přemýšlel, že pověsím rukavice na hřebík. Naflákal jsem si tam hattrick, ale naštěstí se vyhrálo, tak se na to brzy zapomnělo, i když od kluku to budu mít na talíři ještě dlouho (smích). Ale také jsem si chtěl vyzkoušet jaké to je, dávat góly (smích).
Jak byste nám sám sebe popsal jako brankáře?
Jsem neskutečný dříč a srdcař, mám velký potenciál a velké nároky, ty mi Dynamo samozřejmě skvěle splňuje, od smlouvy až po soukromý živo (smích). Přes zimu jsem měl hodně nabídek, volal mi sám Neuer, že by mi chtěl hlídat záda v Bayernu, ale bohužel mi nenabídli takové podmínky jako v Dynamu, navíc to studánecké srdíčko by mi to stejně nedovolilo (smích).
Máte v soutěži nějakého oblíbeného soupeře, proti němuž se vždy nejvíce vyhecujete?
Tak určitě, mám rád zápasy proti kamarádům, když se můžeme před zápasem ještě trošku vyhecovat. Ale oblíbení jsou snad všichni naši soupeři, se kterými vyhrajeme (smích).
Jak vidíte vaše příští utkání?
Hrajeme doma s Halží, snad se sejdeme v normální sestavě a budeme mít chuť hrát. Ale vidím to na výhru 6:0. Máme jim z podzimu hodně co vracet. Tréňa určitě vymyslí nějakou speciální taktiku.
Máte na závěr nějaký vzkaz pro naše diváky?
Určitě, chtěl bych jim všem popřát, aby stále fandili hezkému fotbalu a vašim stránkám. Dále bych chtěl poděkovat všem našim patnácti divákům, že nás stále podporují v dobrém i v tom zlém. A celým třem divákům, kteří by s námi jeli až na samý konec okresu. Jinak děkuji rodině, přítelkyni a kamarádům za podporu v mém fotbalovém životě.
Tome, díky za záživný rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.