Při pohledu na tabulku je v týmu Podhorácka spokojenost

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Stanislav Lojda z Podhorácka. Tento univerzál přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad soupeřem z Domamily. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stando, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Díky moc (úsměv), derby s Domamilí je vždy náročné, nikdo nedá nikomu nic zadarmo. Z obou stran to bylo vyrovnané utkání a rozhodla tentokrát naše lepší koncovka. Měli jsme oslabenou sestavu (hlavně záloha) o kluky co marodí, takže o to více jsme museli makat, což každý z nás naštěstí splnil.  
Jak jsi byl spokojen se svým výkonem výkonem?
Jelikož jsem dal dva góly a pomohl tím týmu k 3. místu, tak jsem spokojen. Byla tam ještě nastřelená tyč a jedna hlavička co šla těsně vedle, ale to už bych chtěl asi moc. (smích) Ale co si budeme povídat, vždycky se dá něco zlepšit.  
Popíšeš nám z tvého pohledu tvé dva góly?f
Na první jsem si naběhl za obranu, kam mi prošla přihrávka mezi klubkem hráčů a slabší levačkou jsem zakončil z první a zapadlo to k pravé tyči. U druhého gólu se kopal roh. Gólman na centr nedosáhl tak jsem měl docela jednoduchou pozici a hlavičkoval do odkryté brány.
Jak jste v Podhorácku zatím spokojeni s probíhající sezónou?
Musím říct, že při pohledu na tabulku a 3. místo je v týmu spokojenost. Co se týče výkonů v jednotlivých zápasech, tak je to jak na houpačce. Na každý zápas máme jinou sestavu, dle možností, takže to není jednoduché, ale myslím, že to má podobně asi většina týmu v okresu, takže se na to nemůžeme vymlouvat.
Nyní zajíždíte do Slavic. Co by jsi řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Soupeř by to měl být papírově slabší, ale už se několikrát potvrdilo, že dokáže dobře zahrát, viz. poslední zápas, takže nesmíme nic podcenit. Chceme samozřejmě 3 body, takže podle toho musíme hrát.
Máš před zápasem nějaký zvláštní rituál?
Když to jde, tak se snažím před každým zápasem ještě doma proběhnout a rozcvičit. Před zápasem bývá totiž už méně času a to už si spíš hraju s míčem. (úsměv)
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli bráchové. Nejprve jsme chodili kopat na ,,hřiště´´ v Martínkově, pak nás začal trénovat v Domamili pan Semrád. Mladší a starší žáci v Třebelovicích a pak rovnou do chlapů do Lesonic. Po založení fotbalu v Martínkově jsme začali hrát v rodné vesnici. Na hostování jsem byl v Jakubově, když hrál ještě kraj. Nyní po spojení Martínkova a Lesonic - Podhorácko.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Jednoznačně Pavel Nedvěd - srdcař a dříč.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
nejvíce FK Podhorácko 2015, (úsměv) jinak nemám úplně vyhraněný tým, ale jinak by to byl asi Juventus díky Nedvědovi
Jaké máš koníčky?
Cestování, sport od triatlonu, přes míčové hry po šachy a folklór - cimbálka, tanec v krojích.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Sci-fi, akční, komedie a s manželkou samozřejmě romantika. (úsměv)
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Svíčková a pivo.
Sleduješ naše webové stránky?
Ano - výborný výsledkový servis.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.