ROZHOVOR S HRÁČEM 25. KOLA - Fotbalista tečovického Bivoje David Dorazín si myslí, že Nevšová i rezerva otrokovické Viktorie postoupily do vyšší soutěže zaslouženě

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát vyhrál fotbalista Tečovic David Dorazín. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, má už pokladník Bivoje stanovenou pro Tebe nějakou taxu?
Děkuji za gratulaci, ocenění si moc vážím a chtěl bych poděkovat všem, kdo pro mě hlasovali. Ano pokladník v Tečovicích už má nějakou dobu pevně stanovenou taxu, které se určitě nevyhnu.
V neděli jste vyhráli na horké půdě v Lípě, jak těžké utkání to bylo?
Do Lípy jsme jeli s vědomím, že nedostaneme nic zadarmo a to se hned od úvodního hvizdu potvrdilo, domácí nevypustili ani jeden osobní souboj a bylo vidět, že chtějí vyhrát a párkrát pohrozili ze standardních situací. Nám vázla finální část hry, ale ještě před poločasem jsme skórovali na 1:0, což nás uklidnilo. Druhý poločas byl více nahoru dolů, protože se domácí snažili vyrovnat a z toho pramenily naše rychlé protiútoky, jeden se nám podařilo využít a vsítili jsme uklidňující gól. Z Lípy jsme si tak odvezli těžce vybojované tři body.
Tobě se podařilo vstřelit druhou uklidňující branku, co jí předcházelo?
Byl to jeden z našich rychlých přechodů do útoku, které nás zdobí celou jarní část sezony. Obrana Lípy nebyla zformovaná ve snaze vyrovnat zápas, tak jsem si naběhl na roh „velkého vápna“ dostal přihrávku, kterou jsem si posunul směrem k bráně a brankáře prostřelil na zadní tyč.
Jak hodnotíš jarní výkony tečovického Bivoje?
Naše výkony na jaro jsou velice dobré, až na malé výkyvy podáváme celé jaro stabilní výkony. Velkou zásluhu na tom má určitě kvalitní zimní příprava, kterou jsme absolvovali pod taktovkou trenéra Vávry. Do toho se střelecky začalo prosazovat více hráčů a dobré výsledky jsou na světě, a když se takhle daří, tak to je radost ten fotbal hrát.
Kde jsi začínal s fotbalem, jaké je Tvoje hráčcká kariéra a na jakém postu nejraději hraješ?
S fotbalem jsem začínal v Mysločovicích, kam mě asi v pěti letech přivedl taťka, který tam v té době trénoval přípravku. Všechny mládežnické kategorie až po muže jsem prožil v Mysločovicích, kdy mě většinu času trénoval právě taťka. Potom následovalo hostování v Tečovicích, kde teď kopu asi čtvrtým rokem. Nejraději hraju na postech, kde můžu hodně útočit a nemusím se moc soustředit na obranu, takže krajní záložník nebo ofenzivní střední záložník a pak samozřejmě rád hraju v ú toku, ale tam mě v Tečovicích moc nepouští, tam máme jiné šutéry.
Jaké máš další zájmy kromě fotbalu?
Ve volném čase rád sportuji, sleduji seriály a čas od času si zahraji nějakou tu hru na play stationu, kde je má oblíbená hra samozřejmě FIFA. Mimo to rád posedím a pobavím se s přáteli.
O víkendu hostíte poslední Lukov, to by měl být pro Vás snadný soupeř...
Ano, máte pravdu, sezonu uzavřeme zápasem s Lukovem, který sestupuje a dlouhodobě se mu nedaří, ale nemyslím si, že přijede nějaký úplně odevzdaný tým, takže my se na zápas připravíme jako vždy na 100% a budeme se doma chtít rozloučit s fanoušky dobrým fotbalem a třemi body.
Do vyšší soutěže postupuje Nevšová s Viktorkou, zaslouží si postup oba kluby?
Oba týmy si postup do vyšší soutěže za výsledky, které předváděly celou sezonu určitě zasloužily. Především to pak přeji klukům z Viktorky, kteří hrají velice pohledný fotbal.
Budou Tečovice v příští sezoně pomýšlet na postup?
V kabině ani s vedením jsme se na toto téma nijak nebavili, ale pokud zůstane tým pohromadě, případně posílíme a budeme podávat stejné výkony i příští sezonu, tak nevidím důvod, proč na postup nepomýšlet.
Kde budeš trávit dovolenou?
Dovolenou strávím v Barceloně, takže určitě dojde i na Nou Camp. K tomu nějaké výlety tady u nás.
Dík za rozhovor a ať se Ti daří...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 Stanislav Uličný 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku