ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Divize B, 2018-2019

Hráčem 17. kola divize B se stal Radek Hrdý z Neratovic.

V zápase proti Nymburku podal snaživý a bojovný výkon. Zaznamenal dvě branky a pomohl svému týmu alespoň k zisku bodu. 

Tady je rozhovor, ve kterém mimo jiné odtajnil jak časově kloubí futsal s fotbalem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Z Nymburka jste si odvezli bod. Je to pro Váš zklamání?
"Určitě je to zklamání. Ale více než zklamání u mě převažuje vědomí toho, že je to naše chyba. Pokud se na hostujícím hřišti dostaneme dvakrát do vedení, tak bychom tyto zápasy měli zvládat udržet, jelikož chceme hrát o nejvyšší možné příčky."
Tobě osobně ale zápas celkem vyšel. Vstřelil jsi dva góly, i když druhý poněkud kuriózně.
"Myslím, že herně to nebyl úplně jeden z těch nejvydařenějších zápasů. Ale občas to tak je, a přesto dokáže hráč vstřelit nějaké góly. Důkazem toho byl můj druhý gól, kde jsem dohrával gólmana a cítil, že by z toho mohla být šance. Ale tak toto cítím v každém zápase třeba třikrát a nic z toho není (smích). Poprvé jsem měl štěstí, že mě brankář trefil a ještě s větším přispěním náhody šel balón přímo do brány."
V tabulce jste na předních příčkách. Jde sezona zatím podle Vašich představ?
"Ano, v Neratovicích je super, že se skoro každým rokem hraje o postavení mezi prvními 5 týmy v tabulce. Minulý rok jsme dokonce bojovali i o místo první, ale v druhé polovině sezóny jsme párkrát klopýtli a z boje tak sešlo. Ambice byly prvních 5 kol vyhrát. Bohužel jsme v Nymburce takto zaváhali, a tak se musíme snažit o to více zvládnout následující 3 zápasy za 9 bodů. Podle výsledků se pak dále uvidí."
Hraješ první futsalovou ligu za Mělník. Jak je náročné to skloubit s fotbalem?
"V začátcích fotbalové přípravy to bylo velmi náročné, ale v sezóně je to snesitelnější. Už nejsou tak náročné tréninky a navíc mi jak na fotbale, tak na futsale vycházejí vstříc a občas nějaký trénink tam nebo tam vynechám. Pokud nejdu na fotbal, tak jdu na futsal a naopak."
Jak jsi spokojený v Neratovicích?
"Momentálně jsem v Neratovicích velmi spokojen. Máme tým, který chce hrát o nejlepší příčky a nespokojí se se středem tabulky. Navíc to vše pod vedením výborného trenéra, se kterým to má ve všech ohledech smysl, a slušného vedení."
V příštím kole Vás doma čeká Ostrá. Jaký očekáváš zápas?
"S týmem Ostré to dříve bývalo malé derby, jelikož tam působil bývalý trenér Neratovic pan Kafka. Nyní tam už nepůsobí, ale zápasy s nimi dále pokračují v bojovném duchu. Jelikož jsme v Nymburce zaváhali, tak doma budeme chtít stoprocentně a přesvědčivě vyhrát. Určitě věřím v naše vítězství."

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.