David Thomas - Myslím si, že se letos opět ukončí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře o hráče kola. Kde všude jste hledal podporu?
Už máme nějaké lidí, co pro nás hlasují, zejména manželka a Krtek, takže si myslím, že hlavně oni dva, ale také celý mančaft, plus další naši fans.
Sledoval jste nejdříve vyrovnaný souboj se stěbořickým Jamnickým, a poté Tesařem z Vávrovic, který se na vás začal nepříjemně dotahovat? Jak jste hecoval své podporovatele?
Nesledoval. Jak už jsem zmínil, hodně nás na společné skupině mužstva hecuje manželka, která je vedoucí družstva.
Co přinesete klukům do kabiny?
No nebudu si hrát na nějakého uctívače zdravé výživy, jako Krtek a Pepa Srubek, co vyhráli už nějaké kola dříve, a donesu láhev dobrého rumu.
Zápas se Závadou jste remizovali. Jak zápas probíhal?
Začali jsme dobře. Dali jsme gól ve 2. minutě a v zápětí jsme opět dostali 2 laciné góly. Do poločasu se nám podařilo otočit. V druhé půli si myslím, že jsme zbytečně zalezli hluboko a nechali Závadu hrát. Ta nás celý druhý poločas mlela. Vyústilo to vyrovnávací brankou. Když se nám podařilo dát čtvrtý gól, myslel jsem, že vyhrajeme, ale v 90. minutě po rohu jsme mohli snad 3x odkopnout balón z šestnáctky a bohužel to nikdo netrefil a dostali jsme na 4:4, což byl asi zasloužený výsledek.
Vyrovnávací branku jste dostali v poslední minutě. Jaktože jste už těsný výsledek neudrželi?
Jak už jsem psal, Závada byla druhý poločas lepší a srovnala sice až v 90. minutě, což si určitě zasloužila, bohužel ten čtvrtý gól padl po našem nedůrazu v šestnáctce.
Vy sám jste vstřelil dva góly. Popište nám je.
První, jsem dostal balón na přední tyč na úroveň penalty, seknul jsem obránce na levačku a křižnou střelou k tyči dal gól. Druhý gól byl ze standardky, když jsem asi z 25m někde přímo naprostřed hřiště trefil přesně levou šibenici. Asi jedna z nejhezčích gólů, co jsem v Komárově dal.
Co chybělo k hattricku?
Myslím, že do další vyložené šance jsem se nedostal.
Komárovu se nedaří, kde hledat příčiny toho stavu?
Každý zápas hrajeme úplně v jiné sestavě, což se projevuje na naší obranné hře, když dostáváme hodně laciné góly. Kdybychom se natáčeli a pak pustili všechny góly, co jsme dostali, tak minimálně u poloviny z nich bychom se měli stydět, protože takové chyby se nedělají ani, když si jdete zahrát s kamarády.
Kolega Petr Pelc na vás práskl, že v poslední době svými střeleckými pokusy spíše ohrožujete okolní zvěř na lukách a majitelé okolních domů se též mají mít z vašich střel na pozoru. Jaktože se vám letos střelecky nedaří?
No vždy to není úplně ono. Myslím, že to platilo hlavně na začátku soutěže, a že jsem se začal rozehrávat, ale asi pozdě.
O víkendu se zřejmě letos hrálo poslední kolo. Jaký další vývoj v soutěži předpokládáte?
Myslím si, že je to konec. Letos se už hrát nebude. A aby se na jaře hrálo navíc 4- 5 zápasů, to asi ne, takže si myslím, že se to ukončí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.