Lužec hraje I.B třídu už asi 30 let, nerad bych byl u jeho sestupu, říká hráč 17. kola Jaroslav Uher

Přinášíme vám rozhovor s hráčem 17. kola, kterým se stal Jaroslav Uher. V zápase s Líbeznicemi vstřelil dvě branky a výrazně se tak podílel na vítězství Lužce 4:2. V rozhovoru prozradil například to, jak probíhal začátek divokého utkání právě proti Líbeznicím, kde bylo skóre 1:1 již po dvou minutách!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k triumfu v anketě o hráče kola. Jak moc si ceníte toho, že pro vás lidé hlasovali?
Děkuji, cením si toho hodně. Je vidět, že mám hodně kamarádů a spoluhráčů, kteří mě berou a mají mě rádi. Bez nich bych to nemohl vyhrát.
Proti Bakovu vítězný gól v 96. minutě, teď proti Líbeznicím stav 1:1 již po dvou minutách. Na vašich zápasech se diváci asi moc nenudí, co?
To určitě nenudí. Chtěl bych vyzdvihnout veterána Pavla Peroutku, který se ve svých 40 letech vrátil do A-týmu a proti Bakovu se dokázal gólově prosadit. To samé Martin Kučaba, který rozhodl zápas s Bakovem a trefil se i proti Líbeznicím.
Můžete nám nějak přiblížit, co přesně se dělo na začátku toho předchozího utkání mezi Líbeznicemi a vámi? Dal jste gól již v první minutě a hned ve druhé už bylo srovnáno?
V 1. minutě jsme kopali roh a z toho jsme dali gól. Následně domácí z rozehrávky přehodili našeho brankáře. To byla jediná hrubka naše gólmana, který nás jinak v zápase několikrát podržel.
Co podle vás stálo za tím, že jste Líbeznice ve druhém poločase naprosto přehráli a nepustili je prakticky k ničemu?
Především skvělý výkon našeho nového hráče Petra Kolaříka. Také se zlepšila tréninková účast a začínáme se zvedat. Za to bych chtěl hlavně poděkovat Martinu Tauchmanovi a Pavlu Hrdlíkovi.
Lužec je na jaře po dvou zápasech zatím stoprocentní. Jaké jsou vaše ambice do zbývající části sezóny?
Co nejrychleji se odpoutat od sestupových míst a hrát fotbal bez stresu.
V příštích dvou kolech vás čekají nejprve doma první Kralupy, a poté venku druhá Boleslav. Připravujete se na utkání nějak speciálně? A co bude vaše hlavní zbraň, abyste mohli tyto dva aspiranty na postup obrat o body?
Na Kralupy se nijak speciálně nepřipravujeme. Doufám, že nám k dobrému výkonu pomůže domácí prostředí a naši fanoušci. Proti Staré Boleslavi bohužel hrát nebudu.
S osmi přesnými zásahy jste nejlepší střelec vašeho týmu a 12. nejlepší střelec celé soutěže. Kladete si nějaké cíle?
Za góly jsem samozřejmě rád, ale více mi jde o týmový úspěch. Chci, abychom se hlavně udrželi v I.B třídě. Hrajeme ji už asi 30 let a nerad bych byl u sestupu.
Na jaké pozici hrajete nejraději?
Nejraději hraju záložníka. Je to ale těžké, musím hodně běhat a to v mém věku už není tak jednoduché.
Co vaše volnočasové aktivity?
Všechny mé volnočasové aktivity se týkají sportu. Miluji sport, především samozřejmě fotbal a také pozápasové posezení u pivka se spoluhráči.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.