Jsem jediný hráč po dlouhý době co dal hattrick, ale ani to očividně na útok nestačí, říká Šroubek

Po dohrávce 20. kola byla spuštěna hlasovačka o hráči tohoto kola, kterou vyhrál lhotecký Jakub Šroubek. My jsme jej vyzpovídali a rozhovor naleznete níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vrátím se ještě k rozhovoru s trenéry... Věřím, že jsou pro každou srandu, ale nebylo to až moc?
Tak jsem to nevnímal, kritika na moji osobu je na denním pořádku, takže mě to nijak nerozhodilo…
Vypadá to, že v útoku si ve Lhotě už nikdy nekopneš...
K tomu nemám co dodat… Jsem jediný hráč po dlouhý době co dal hattrick, ale ani to očividně nestačí (smích). Nevím, co víc pro to mám udělat.
Ač jste teď ztratili možná do zbytku sezóny nejlepšího střelce týmu, Staňkovu jste nasázeli bůra. Je to motivace pro ostatní "střelce" se ukázat, nebo to byla náhoda, že míče nelítaly přes ochranou síť?
Tak určitě, ztráta Švehlíse je nepříjemná, je to náš kanonýr, kterému se střelecky dařilo, ale máme tam další šutéry a šikovný kluky a určitě si s tím poradíme. Ve Staňkově bych chtěl vyzdvihnout hlavně skvělý týmový výkon a touhu dát gól… Myslím, že jsme mohli dát klidně dalších pět gólů.
Kuba Kohout trošku rozčeřil vody po zápase s Domažlicemi. Pochlubil se, jakou reakci to pro něj mělo?
To je správně, naprosto jsem s ním souhlasil. Myslím, že žádná zpětná reakce se k nám ještě nedostala, a ani nedostane, protože Benfika je sice dobrá na hřišti, ale jejich schopnost hlasovat o hráče kola trošku pokulhává…
Jaký cíl pro konečné umístění máte ve Lhotě vy?
Jak jsem již říkal v jiném rozhovoru, myslím si, že máme kádr na to se umístit na 3. pozici. A myslím si, že zbytek týmu to cítí stejně.
Ve Lhotě jsi už sedmým rokem. Není to na hlavu, být mezi takovými zvířaty tak dlouho?
To vůbec, už jsem několikrát říkal, že jakou partu máme ve Lhotě bych přál každému! Strašně si to s klukama užívám, každý trénink, zápas, soustředění…Ale je pravda, že 7 let už je dlouhá doba. Je krásný vidět, jak někteří hráči zrají jako víno, jen Kohy bych řekl, že spíš mládne a z Kuby Záhrobského se stal trosečník. (smích)
Kohy je spíše tréninkový povaleč, za to ty jsi už minule říkal, že do tréninku dáváš 100%. Není podle tebe čas na změnu kapitána?
To je pravda, ale my to podporujeme, u Kohyho hrozí, že bude přetrénován… Poslední dva zápasy střídal v 60. minutě, protože už nemohl. Na 100% makám, ale to neznamená, že budu kapitán… Máme tam od toho jiný kluky, třeba Davida Křížka, ale ten když byl naposledy kapitán, tak po tom co si spletl, kde hrajeme, tak byl na hřišti zmatenej jak lesní včela (smích), takže to asi znovu riskovat nebudeme. Ale je tam spoustu dalších zkušených matadorů, kteří jsou další volbou na kapitána.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.