ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 2.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Hráčem kola se stal Lukáš Veřmířovský ze Stěbořic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře, a co na ní říkáte?
Děkuji jak Vám, tak všem co posílali hlasy právě mně! Je to super vstup do sezóny.
V neděli jste těsně porazili nováčka z Dolního Benešova. Jaký to byl zápas a čekal jste tak napínavý průběh?
Zápas to byl náročný, chyběl nám brankář a do brány se musel postavit hráč Roman Kokošek. Soupeře jsme taky doposud neznali a nevěděli jsme čím nás překvapí. Určitě jsem ale nečekal, že se o vítězi rozhodne až v poslední dvacetiminutovce.
Vsítil jste rozhodující branku utkání. Jakým způsobem jste jí docílil?
Brance musím v první řadě poděkovat hráči Ondrovi Šmalcovi, který po mém zběhnutí z levé zálohy mezi obránci našel skulinu a míč mi přihrál přímo před brankáře, kterého jsem obehrál a zakončil.
Loni jste hrával za Hradec nad Moravicí. Jak jste se ocitl ve Stěbořicích?
Vlivem ne úplně dobrých vztahů a motivace herního posunu jsem neviděl jiné východisko než odchod do jiného klubu, kde tato motivace a chuť na sobě pracovat je.
S jakými ambicemi vstupujete do tohoto klubu?
Jelikož Stěbořice dlouhodobě bojují o postup jsou mé ambice jasné a to být co nejvíce nápomocen k postupu.
Jak jste zapadl do stěbořického kolektivu?
Do kolektivu jsem zapadl dle mého názoru dobře, kluci mě vzali mezi sebe hned prvním tréninkem, za což jim děkuji. Dobrá nálada panuje jak v kabině, tak na hřišti.
S kým si zde nejvíce, nejenom fotbalově, rozumíte?
Rozumím si zde se všemi, mám-li ale vyzdvihnout jednoho hráče bude jim František Kramný.
Přeci jen Hradec hrál o dvě třídy výše. Neberete svůj přestup jako ústup ze slávy?
Určitě neberu, samozřejmě že rozdíl dvou tříd je znát, ale fotbal hraji v první řadě pro zábavu. Jak jsem již psal, ve Stěbořicích je z kluků cítit chuť na sobě pracovat a zlepšovat se, což mi v předešlém klubu chybělo a upadala motivace i u mě samotného, změna mi prospěla a mám z fotbalu opět radost a chuť hrát.
Máte ambice si ještě vyšší soutěž zahrát a případně v jakém týmu?
Momentálně jsem po necelé půlroční pauze kompletně bez fotbalu, takže mým cílem je se hlavně rozehrát a předvádět dobré výkony. A vyšší soutěži pokud bude sloužit zdraví se nebráním.
Popište našim čtenářům, kterými kluby jste všechno prošel, a kde jste se cítil nejlépe?
S fotbalem jsem začínal na Slavii v Opavě, kde mě dovedl taťka, kde jsem hrál do mladších žáků, poté jsem přestoupil na Hradec nad Moravicí, kde jsem setrval do starších žáků odkud jsem přešel na roční střídavý start do SFC Opava a v roce 2014 jsem se přesunul do Fc Hlučína, kde jsem se cítil nejlépe, ale kvůli časově náročnému dojíždění a střední školy jsem po 6 letech skončil a po roční odmlce se vrátil zpět na Hradec.
Na jakém postu nejraději hrajete, a jaký máte fotbalový sen?
Vyzkoušel jsem si všechny posty kromě brankáře a nejraději hraji útočníka. Mým fotbalovým snem byl odjakživa se fotbalem živit a střílet góly, jako snad u každého fotbalisty. (Smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.