„V týmu vládne skvělý týmový duch a vše klape jak má” Říká hráč kola Michal Pažout!

Hráčem 4. kola středočeské 1.A třídy skupiny B, jenž v hlasování fanoušků obdržel 65% se stal dvougólový Michal Pažout z týmu momentálního lídra tabulky - Dolního Bousova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký máte pocit z toho, že jste se stal hráčem uplynulého kola?
Pocit je to hezký, ale ve výsledku to nic neznamená, byl to skvělý výkon celého týmu a hlavně bych chtěl zmínit, že hráče kola měl vyhrát Tomáš Honc, odvedl skvělý výkon, kde odmakal celý zápas v neskutečném nasazení, které doplnil gólem a asistencí.
1. místo v tabulce střelců a zároveň vaše družtvo je 1. v tabulce týmů, to značí výbournou formu. Jaké jste si dali cíle před sezónou?
Forma byla skvělá i v přípravě, na to jsme dokázali navázat i v soutěži. V týmu vládne skvělý týmový duch a vše klape jak má, jsem z toho nadšený. Cíle nebyly žádné, všichni víme jaké máme kvality a ty i ukazujeme. Takže hrajeme nejlépe jak umíme a zbytek se vyvine sám. Co se týče prvního místa v tabulce střelců. Tohle absolutně neřeším, dělám to co umím a tým mi v tom neskutečně pomáhá.
Jak hodnotíte svůj i týmový výkon v zápase s Hlízovem?
Výkon byl dobrý, zápas jsme si v klidu kontrolovali a zvítězili, jediné co mě trošku mrzí je, že jsme posledních 15 minut absolutně vypadli ze zápasu a přišlo mi, že už slavíme v kabině, gól jsme dostat vůbec nemuseli.
V nadcházejícím zápase vás čekají Luštěnice. Jak si myslíte, že tento zápas dopadne?
Co k tomu říct, samozřejmě chceme vyhrát a tak to i dopadne. Luštěnice nebudou hrát útočný fotbal, budou zalezlé v bloku a my budeme útočit do plné obrany, musíme být trpělivý a věřím, že to zvládneme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.