Koukání na fotbal v televizi mě nějak minulo, říká Jakub Částka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jakub Částka hrající za Huhtamaki Okříšky. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na jakém postu se Vám hraje nejlépe nebo hrajete stále na stejném?
Už když jsem byl malý, tak jsem hrával v záloze, tudíž je mi tato pozice nejbližší. V poslední době ale nejčastěji hraji na kraji obrany.
Jak jste se k fotbalu dostal?
Asi jako většinu malých kluků mě k fotbalu přivedl táta. Pravděpodobně to bylo proto, že jsem si doma často kopal s míčem a tak mě jednoduše dovedl na první fotbalový trénink. V tu dobu mi bylo asi 7 let a od té doby se fotbalu ve volné čase věnuji prakticky pořád.
Čeká Vás v dalším kole Polná, máte stejný počet bodů, chystali jste se nějak speciálně?
Neřekl bych, že se na nějakého soupeře speciálně připravujeme. Je to zápas jako každý jiný. Spíše se snažíme soustředit na vlastní hru a výkon a tak jdeme zápas od zápasu.
Děláte před zápasem něco speciálního? Například třeba jestli si dáte k obědu něco lehčího místo řízku, aby se lépe běhalo nebo to neřešíte?
Přesně jak píšete. S těškým břichem, se špatně běhá. Takže ano, radši si dám lehčí oběd, ale bohužel né vždy to vyjde. (smích) Mimo to se taky snažím si aspoň na chvilku odpočinout, abych pak měl víc sil a lépe mi to kopalo. (smích)
Máte někoho, kdo je pro Vás vzorem ve fotbale?
Fotbalový vzor jsem nikdy neměl a asi ani mít nebudu.. nevím, nějak to pro mě není důležité.
Jakému týmu fandíte z Česka a jakému ze zahraničí?
Teď se budou kluci z kabiny smát. (smích) Koukání na fotbal v televizi mě nějak minulo. Tuším, co se ve fotbalovým světě děje, ale není to nic, co bych vyhledával. Takže moje odpověď na otázku zní, že konkrétnímu týmu v Česku ani v zahraničí nefandím.
Jaké jsou Vaše další záliby?
Mimo fotbal to je další sport, jako je jízda na kole, kolečkových bruslích, horská turistika a tak dále. Taky rád trávím čas se svou přítelkyní a kamarády.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.