ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Rozhovor nám poskytl Martin Fiedler ze Stěbořic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře o hráče kola. Jak vy sám hodnotíte svůj výkon a kde by se dalo ještě tento výkon vyšperkovat?
Děkuji za gratulaci! Zápas mi celkem vyšel, ale myslím si, že by to mohlo být mnohem lepší! Svůj výkon bych vyšperkoval dvěma góly, které jsem měl na noze, ale to se bohužel nestalo!!
Tým vyhrál o dvě branky. Jak hodnotíte týmový výkon a co se dá ještě zlepšovat?
Výkon celého týmu byl uspokojující! První poločas jsme se trošku hledali, ale na ten druhý jsme nastoupili s tím že jdeme vyhrát a to se povedlo!
Derby proti Životicím skončilo vítězně. Jak byste popsal zápas? A byla výhra zasloužená?
Zápas v prvním poločase byl pořád otevřený. Soupeř měl ještě hodně sil, tak mohl být nebezpečný, ale druhý poločas byl jasně náš, tam už jsme soupeři nic moc nedovolili a zaslouženě jsme brali body!
Vy sám jste málem střelil v závěru branku. Popište nám celou situaci, a jak byste ji příště lépe řešil?
Branky jsem mohl dát 2, ale nepovedlo se! Při té větší šanci jsem si vzal za půlkou balón a opravdu velikou rychlosti (smích) jsem unikl dvěma hráčům, v šestnátce jsem to chtěl uklidit na vzdálenější tyč ale brankář mi to vychytal.
Stěbořice jsou zatím na třetím místě tabulky. Jak jste zatím spokojený s průběhem sezóny? Která bodová ztráta vás zpětně mrzí?
Jsem celkem spokojený. Ještě není nic rozhodnuto!! Máme zatím dvě prohry a každá mě mrzí, ale víc ta v Litultovicich!
Vedoucí Vřesina zatím vypadá zatím suverénně. Jak na ní chcete vyzrát ve vašem zápase, který vás čeká, ale až příští víkend.
My budeme na Vřesinu připraveni!!! U nás doma body brát nebudou!!!
Hrajete ve stěbořické obraně. Jak jste se v ní vlastně ocitl? Nelákalo vás to někdy do útoku?
V útoku jsem hrál naposledy v dorostu, ale víc mi to vyhovuje v obraně, na útok už to není. Jsou u nás šikovnější a rychlejší kluci, co tam patří!
Celou kariéru zatím hrajete ve stěbořickém dresu. Nelákalo vás někdy změnit dres? A co by se muselo stát, abyste Stěbořice opustil?
Stěbořice bych nikdy neopustil, žiju tady celý život a mám tady svoje srdce! Opustil bych Stěbořice jedině, kdyby tady fotbal zanikl!
Stěbořice jsou věčným aspirantem na postup. Jak náročné je to psychiku, že to stále nevychází? A neměli jste už někdy chuť se vším seknout?
Hodně nás to všechny mrzí, že nám to už tolik let nevychází, ale každou sezónu jdeme do toho, že to vyjde a náš vysněný postup přijde!! Já osobně jsem nikdy neuvažoval že se na to vykašlu!!!
V týmu hrajete se svými bratry Jakubem a Pavlem. Se kterým si lépe rozumíte?
V týmu hraju ve skutečnosti se třemi bratry Jakubem, Pavlem a Ondřejem, a můj čtvrtý brácha Honza je náš sponzor!! Všichni sourozenci si rozumíme ku*va parádně!
Jaký je váš největší fotbalový zážitek? A na který byste nejraději zapomněl?
Největší fotbalový zážitek asi nevím ! Ale nejraději bych zapomel na to jak nám s Hlavnicí utekl postup! To mě se*e dodnes !!! Díky za rozhovor a fotbalu zdar !!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.