ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, gratulace k hráči kola. Věděl jsi o své nominaci?
Ano, věděl. Kluci to posílali do společné skupiny a přiznám se, že nominace mě celkem překvapila.
Jak hodnotíš utkání s Interem?
Hodnotím ho celkem kladně, dali jsme všichni do toho všechno a vycházelo nám spousta věcí, za což jsem opravdu rád.
Loňský 5.celek tabulky jste výsledkově přejeli. Opravdu to bylo tak jednoznačné utkání?
Ze začátku to tak moc nevypadalo, zas a opět jsme dostali první gól, ale to nás naštěstí nepoložilo a ba naopak nás to nakoplo k lepšímu výkonu. Druhý poločas byl už celkem jednoznačný, začali jsme soupeře napadat a ten už si nevypracoval žádnou větší šanci.
V domácích zápasech Horního Žukova padá spousta branek. Čím si to vysvětluješ?
Myslím si, že v domácích zápasech chceme dát spoustu gólu před domácími fanoušky (což se nám celkem daří), akorát často zapomínáme na zadní vrátka a děláme spoustu zbytečných chyb v obraně.
Horní Žukov postoupil do 1.B třídy z druhého místa v karvinském okrese. Jaké má klub ambice do nováčkovské sezóny? Resp. s jakým umístěním bys ty osobně byl spokojen?
Před sezónou jsme si dali cíl, hlavně se udržet. Já osobně bych byl spokojený, kdybychom hráli lepší střed tabulky. Výkonnostně si myslím, že na to máme, akorát si ty zápasy zbytečně kazíme sami.
Poslední dvě utkání = 6 bodů. Teď vás čeká klíčový duel v Dětmarovicích, kde můžete výrazně odskočit právě posledním Dětmarovicím. S čím do tohoto duelu půjdete?
Za těch 6 bodů jsem určitě rád a do zápasu půjdeme s tím, že bychom chtěli navázat na druhý poločas posledního zápasu a rozhodně nesmíme soupeře podcenit.
Doposud jsi střídal angažmá v Č.Těšíně a H.Žukově. Který klub je tvoje srdcovka a proč nevyšlo angažmá v týmu z Krajského přeboru?
Myslím, že srdcovka je právě Žukov, ve kterém momentálně působím. A proč nevyšlo angažmá v Krajském přeboru? Protože jsem si našel práci, při které se nedali stíhat tréninky a přece jen Krajský přebor je už celkem vyšší soutěž, kde je zapotřebí trénovat minimálně 3 krát týdně.
Co je tvým civilním zaměstnáním?
Řidič v mezinárodní dopravě.
Otázka na tělo. Jak by ses charakterizoval jako hráč? Kde jsou tvé silné a slabé stránky?
Charakterizoval bych se, že jsem takový univerzál, dokáži zahrát dozadu i dopředu. A jak by řekl, můj spoluhráč Ondra S. má silná stránka je v tom, že nemám žádnou slabou stránku (Smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.