HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 02.04.2023

0

Druhé jarní kolo za námi a přinášíme dle našeho výběru, to nejlepší co uplynulý víkend nabídl. Lídr tabulky doma překvapivě padl po penaltovém rozstřelu s Úsovem. Petrov deklasoval Jestřebí. Rezerva Šumperka opět bere tři body. Bratrušov zvládl zvítězit proti oslabenému Malínu a dostává se na čtvrté místo tabulky. Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy. 

V brance má své místo Josef Příhoda, který se zhostil nelehké role a zastoupil jedničku týmu Bratrušova a udržel čisté konto proti Malínu.

Mezi obránce jsme zařadili hráče Leštiny, Karla Bartošíka, který zaskakoval na stoperu, takový leštinský univerzál a pomohl udržet čisté konto a zároveň přispěl gólem k výhře. Druhým zástupcem je Michal Konečný, hráč SK Loštice "B", ten svým důrazem znemožňoval soupeři jakoukoli kombinaci ve středu hřiště, navíc svůj výkon korunoval vstřeleným gólem. Dále jsme zde zařadili obránce týmu Bratrušova, konkrétně Patrika Turka a Jířího Žižku, kteří dobře zvládali bránit tým Malína a nedovolili tak hostům srovnat.

Mezi záložníky tu řadíme aktuálně nejlepšího střelce soutěže,Petra Pelecha, který se v utkání zapsal gólem a asistencí proti béčku Zábřeha. Vedle něj si místo zaslouží i jeho spoluhráč Jan Kužma, který stejným počinem přispěl k výhře. Za béčko Šumperka se pomalu vrácí uzdravující Adam Žák, a dvěma brankami přispěl k výhře proti Dubicku.  Své místo v sestavě budou mít i hráči Petrova, kteří rozdrtili tým Jestřebí. Konkrétně Radek Kühndel, který přispěl dvěma góly a i jeho spoluhráč Michal Gargulák, který se také gólem podílel na vysokém vítězství. 

A v útoku má své místo Jakub Januška, také hráč Petrova, ten zaznamenal hattrick a stal se tak nejlepším střelcem tohoto kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2023 10:00 do 05.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.