HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 16.04.2023

0

I přesto, že se ve 22. kole odehrálo místo osmi utkání jen pět, vám jako každé pondělí přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro HRÁČE KOLA, se kterým se poté traidčně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Jan Kovařík (FK Králův Dvůr "B") - Proti Kralupům si připsal několik důležitých zákroků, a byl tak nedílnou součástí královédvorské sestavy při druhém vítězství v sezoně.

 

Richard Culek (FK Kralupy 1901) - I přesto, že fotbalisté Kralup nepodali zdaleka přesvědčivý výkon, tak právě Culek patřil k tomu lepšímu v modrobílém dresu.

 

Dušan Matějka (FK Králův Dvůr "B") - Hrál jako z partesu. Na to, že je mu teprve dvacet dva let, podal opravdu jistý a zkušený výkon.

 

Petr Volgner (SK Slaný "B") - Podal velice bojovný výkon, svedl několik soubojů a byl nedílnou součástí slánské obrany.

 

Jakub Slunéčko (FK Kosoř) - Nastoupil do druhého poločasu a bylo to znát. Kosořskou hru výrazně oživil, a navíc si připsal výstavní trefu na 2:3.

 

Ondřej Šípek (SK Chlumec) - V utkání na půdě Jinočan byl po celý zápas jedním z nejaktivnějších mužů v chlumeckém dresu, k čemuž přidal i dvě asistence.

 

Filip Dejčmar (FC Čechie Velká Dobrá) - Utkání odehrál den po dobrání antibiotik a na pohled to nebylo vůbec znát. Jako vždy ho bylo plné hřiště, byl po celých devadesát minut velice aktivní, a navíc vstřelil úvodní gól zápasu.

 

Václav Bláha (SK Chlumec) - Dvěma góly se podílel na chlumecké výhře 4:1.

 

Rastislav Stříška (FC Čechie Velká Dobrá) - Na pro něj nezvyklé pozici "hroťáka" udržel na útočné polovině několik balónů, makal, bojoval a odměnou mu byla vstřelená branka na 2:0.

 

Ondřej Vrabec (TJ Jíloviště) - Po celé utkání byl velice aktivní, do vápna soupeře poslal několik nebezpečných centrů a přihrál na vítězný gól Václavu Janouškovi.

 

Martin Janků (FK Králův Dvůr "B") - V zápase proti Kralupům byl jedním z nejlepších na hřišti, což v 87. minutě korunoval vítěznou brankou na 2:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2023 17:33 do 19.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.