SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Tohle je pro vás jedinečná možnost, jak sami zvolit nejlepšího hráče jednotlivého kola III. třídy, skupiny A. Webové stránky www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s činovníky klubu vybral těchto 11 hráčů a vy máte možnost od pondělího poledne až do středečního poledne hlasovat, kdo z nich je ten nejlepší. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden.

Do brány byl v prvním kole nominován Martin Houdek z béčka Milovic, jehož tým vyhrál 3:1 na hřišti Krchleb. Právě Houdek, který chytal po dlouhé době mistrovský zápas, svůj tým podržel v rozhodující chvíli zápasu.

V obraně jedenáctky kola figuruje Marek Pýcha ze Strak, které porazily Sadskou B 3:1. „Jednoho góla dal a na další přihrál,“ řekl vedoucí mužstva Strak Tomáš Šercl. Dalším je Lukáš Novák jehož Stratov doma remizoval s Kounicemi. „Na to, že mu je teprve sedmnáct, tak ten těžký zápas zvládl na výbornou,“ chválil ho spoluhráč Michal Kubín. Třetím obráncem je Radek Špitálský ze Staré Lysé, která rozdrtila Kostelní Lhotu B 6:0. „V obraně se Radkovi hodně dařilo,“ řekl kapitán Staré Lysé Martin Horčic. Čtvrtým do party beků je Miroslav Douša z Bobnic, které vyhrály v Kamenném Zboží 1:0. „Byl hodně vidět a úplně vymazal jejich útočníka Filipa Betku,“ řekl k jeho výkonu spoluhráč Tomáš Hurych.

V tříčlenné záloze je Ondřej Novotný z béčka Milovic, který přispěl k výhře na hřišti Krchleb jedním gólem a několikrát soupeře pořádně potrápil. Druhým je Jiří Duchoslav, který za Starou Lysou nastřílel hattrick. Třetím pak Tomáš Lugmajer z béčka Sadské, které ovšem prohrálo ve Strakách. „On ale zaslouží pochvalu, protože jezdil a bojoval.

 

Do útoku byl nominován Tomáš Filipčík ze Dvorů, které dokázali otočit zápas ve Všechlapech a vyhrály tam 2:1, když právě Filipčík dal oba góly. Druhým je autor hattricku Petr Rychtařík z béčka Semic, které porazily Chrást 4:1. Jedenáctku pak uzavírá Vladislav Grospič, jehož tým díky jeho trefě v 80. minutě vyhrál zápas v Kamenném Zboží 1:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.