HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 22.04.2023

0

Ve 21. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Největším soupeřem a problémem zároveň byl pro Městečko výborně chytající Václav Fiedler. Zlušený gólman držel naděje Pásovky do poslední minuty, ani jeho skvělý výkon ale na body nestačil. Na levém kraji obrany se znovu ukázal David Vejvoda, který si v dresu luženské Sparty dlouhodobě udržeuje stabilní výkony a chyb se dopouští pouze sporadicky.

 

David Řezáč je důležitým článkem pavlíkovské obrany. Proti Kněževsi toho na práci směrem dozadu moc neměl, a tak mohl podporovat ofenzivní činnost svých kolegů, což zvládl na výbornou. Netradiční úlohu dostal Karel Pros. Jesenický rychlík a normálně ofenzivní hráč měl za úkol osobně hlídat neménně rychlého Josefa Vejvodu, což se mu dařilo. Ani jeho přínos pro tým ale body nepřinesl.

 

Levé křídlo zaujal Maksym Bondarev. Ten přidal další skvělý výkon, nyní v zápase se Senomaty, které navíc sestřelil nádhernou brankou! Střed hřiště měla Lužná zabezpečený díky skvělé činnosti velezkušeného Martina Reka, kterému byl odměnou za výborný výkon vítězný gól! Další zkušenost ve středu hřiště se jmenuje Lukáš Polcar. Poctivý fotbalista a srdcař pavlíkovské kopané nastartoval svůj tým úvodní brankou za suverénní vítěznou jízdou v Kněževsi.

 

Obrovský talent a klenot zavidovské kopané uchvátil i trenéra Martina Havla, který nešetřil na adresu Jiřího Křivohlavého chválou. Skvělý výkon v zápase s Pustověty nemůžeme přehlédnout! Václav Zuska z pozice útočníka gól sice nedal, ale u všech třech branek svého celku asistoval. Potvrdil tak, že útočník nemusí pořád dávat jen góly, ale může být prospěšný týmu také úplně jinak.

 

Tři asistence si Adam Bureš sice nepřipsal, ale tři góly ano. Umí zahrát jak v obraně, záloze, tak i v útoku, což nyní dokázal. Za svůj hattrick a skvělý výkon si i on zaslouží být v top jedenáctce 21. kola. Posledním hráčem v sestavě kola je Jiří Urban. Znovu nastoupil po boku Petra Šnídla v útoku a znovu byl pro Ohnivce nesmírně platným hráčem. Olešné nadělil dva góly a výrazně se podepsal pod vítězství Městečka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2023 10:00 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.