HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 22.04.2023

0

Zmínění hráči si v právě skončeném 19. kole Městského ostravského přeboru vedli na trávníku suverénně a právem si řekli o nominace do ALL STAR TEAMU. Hlasujete a podpořte svoje fotbalové ovečky. Proměnit nominaci na vítězství v anketě o Hráče kola může jenom jeden - ten nejlepší. 

Takže to vezmeme pěkně popořadě. Stárek je na jaře držák v bráně Pustkovce. V druhém kole byl sice vyloučen už v úvodu a další zápas za něj vynuceně odchytal náhradník, nicméně pokud už v bráně je, chytá jako z partesu. Neuwirth je šikovný hračička a ofenzivně laděný hráč disponující mimořádně kvalitní kopací technikou. O víkendu se na porážce soupeře ve Lhotě podílel jedním přesným zásahem. Valder v zadních řadách Slovanu sehrál vynikající obranářský part. I on byl stěžejním strůjcem vítězství svého mančaftu nad výběrem silného Šenova. Sice skončil se svým mužstvem v poli poražených, přesto patřil k tomu nejlepšímu, co v sobotu v dolnolhotském údolí vyběhlo na hrací plochu tamního malebného stánku. Řeč není o nikom jiném než o Michalu Židkovi, autoru snižujícího gólu. Řezníček se v utkání s béčkem Brušperku podepsal pod jedinou trefu, byla vítězná a přinesla Koblovu tři body, toť důvod nominace tohoto kanonýra. Pěntka zatloukl rozhodující hřebíček do rakve mužstva ze Lhoty. Celý zápas odehrál spolehlivě, rozhodně byl agilním a platným členem mužstva. Vidlákův zásah byl základním stavebním kamenem výhry svého celku nad absencemi zdecimovaným Šenovem na Hulváckém kopci. Znovunalezený střelec se trefil poprvé v této sezóně, a gól to byl vskutku výstavní. Čtyřgólový Tříska byl autorem poloviny gólů reverzního výběru Vratimova při kanonádě nad B-týmem Polanky. Ciesarik proměnil desítku, současně jeho neomylná exekuce mimo dosah Pilcha představovala branku vítěznou. Dvougólový Adámek byl ústřední postavou při výhře výběru Petřkovic nad hosty z Pustkovce. Lakmusovým papírkem jeho výkonu budiž dvě přesná zakončení, na něž byl Stárek krátký. Posledním zvoleným do ideální sestavy je markvartovický Kremzer. Odehrál sice jen třetinu běžné fotbalové hrací doby, ale na hřišti byl vidět a zatápěl defenzivním šikům domácí Lhoty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2023 16:16 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.