SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Úvodní kolo soutěže je za námi a jeho aktéři nám přímo na hřišti předvedli velmi zajímavé výsledky i výkony. Hned 8 týmů má zástupce v sestavě kola a vy je  teď můžete podpořit v diváckém hlasování o hráče 1. kola I.B třídy sk. B!

Tomáš Prejsa (Neratovice) - Fotbalový univerzál, který ještě loni nastupoval ve středu zálohy pšoveckého béčka, se tentokrát postavil do branky a nepovolil mělnickým střelvům jediný gól. Rambouskovi dokonce zneškodnil penaltu!

 

Tomáš Pechar (Ovčáry) - Neúnavný krajní bek rozjížděl jeden útok svého týmu za druhým a přispěl tak k vysokému vítězství 8:0 nad Řepínem

 

Pavel Mráz (Neratovice) - Kapitán neratovického béčka ve stoperské dvojici s podobně zkušeným Moravcem trpělivě odvracel všechny útoky Mělníka. Nakonec mu to přineslo odměnu v podobě čistého konta i nominace do sestavy kola.

 

Zdeněk Malík (Klíčany) - Levý obránce svého týmu se stal také jeho spasitelem. Jeho zásah 5 minut před koncem totiž rozhodl o hubeném vítězství nad Kosmonosy 1:0.

 

Petr Menčl (Byšice) - Jeho trefa zpoza vápna přesně k tyči rozradostnila hned v úvodu utkání byšické fanoušky. Na vítězství si ale jeho tým nakonec musel počkat až do penaltového rozstřelu.

 

Milan Merva (DBSK) - Tento jindy nenápadný středopolař na sebe tentokrát vzal důležitou úlohu. Prokázal totiž důraz a v závěru utkání vstřelil po rohovém kopu vyrovnávací gól svého týmu.

 

Jan Vondra (Stará Boleslav) - Dvougólový střelec, jehož dvě branky orámovaly poločas zápasu z Lužcem. Zvláště ta druhá zlomila odpor soupeře a proměnila zbytek zápasu v exhibici.

 

Jan Schütz (Záryby) - Dvě branky zvládl vstřelit už v první čtvrthodině hry, při obou se pohyboval na správném místě na zadní tyči. Ani tento střelecký počin ale jeho týmu k vítězství nestačil.

 

Petr Hyka (Ovčáry) - Hrající trenér Ovčár se představil sice jen jedním gólem z celkových osmi v síti soupeře, zato však nádherným. Z voleje trefil rohový kop a může tak pomýšlet na titul nejlepšího hráče kola.

 

 

Milan Mlynka (Bakov) - Nová posila z Mnichova Hradiště se předvedla na hřišti Byšic ve výborném světle. Kromě vyrovnávací branky na 2:2 celý zápas větral obranu domácích a chvíli před koncem mohl i rozhodnout. Trefil však pouze tyč.

 

Andrej Ďurinda (Neratovice) - Přenesl si střeleckou pohodu z okresního přeboru i do I.B třídy a Na Podolí vstřelil jediné dvě branky bojovného utkání mezi Mělníkem a Neratovicemi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.