HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 06.05.2023

0

20. kolo okresního přeboru na Plzni - Jihu nám nabídlo sedm zajímavých zápasů a zde vám ukážeme nejlepší hráče svých týmů. Kdo se do sestavy kola dostal? Komu dáte svůj hlas?

Brankař:

 

Štěpán Bacík (Merklín): Štěpán Bacík se v utkání kola, možná i sezóny, dokázal nejen prosadit v brance a podržet svůj tým v důležitém zápase, ale také se prosadil velice podstatnou brankou na konci první půle přes celé hřiště.

 

Obrana:

 

Janko Yankov (Merklín): Obránce Merklína dokázal opět pomoci svému týmu v neskutečně důležité chvíli, jak v obraně, tak v útočné fázi, kdy dokázal v 8.minutě skórovat úvodní gól pro Poříčí.

Lukáš Kosnar (Žákava B): Na pozici stopera odehrál velice slušné utkání sedmnáctiletý dorostenec a velkou měrou se podílel na organizaci hry zadních řad Žákavé, hosté využívali jeho schopností v rozehrávce a dlouhých přesných pasech.

 

Luboš Trhlík (Dvorec): Stoper Dvorce se v zápase dokázal prosadit i jednou brankou a pomohl tak k vydřenému jednomu bodu pro Žákavé.

Petr Lang (Radkovice): Naši obranu doplní i mladý obránce Radkovic, který ve víkendovce dokázal udržet čisté konto společně se zbytkem obrany Radkovic.

 

Záloha:

 

Michal Štětina (Žákava B): Spolehlivě držel střed zálohy, vydatnou měrou se podílel na organizaci středové řady Žákavé, která měla proti sobě kvalitní hráče soupeře. V závěrečné fázi utkání se po střídáních a přeskupení řad přesunul na pozici stopera, kde podal rovněž jistý výkon.

 

David Jára (Nepomuk B): David Jára dokázal v zápasu proti Klášteru vstřelit dvě branky, ale pomohl také výrazným dílem k výtečné kombinaci a spolupráci jeho týmu.

 

Jan Havlíček (Chlumčany B): Záložník Chlumčan se v zápasu proti Záluží dokázal dvakrát gólově prosadit a svůj výkon vyzdvihl také skvělou hrou dozadu.

Petr Bilik (Stod): Petr Bilik se ve víkendovém utkání stal rozdílovým hráčem, když proti Lužanům dokázal skompletovat hattrick a neustále dělal svému soupeři v obraně velké potíže.

 

Útok:

 

Petr Novosad (Kasejovice): V útoku naši sestavu doplní dvojice, která se utkala proti sobě v sobotní duelu. Petr Novosad dokázal svému soupeři vstřelit rovnou dva krásné góly, svoje místo si v sestavě díky svému výkonu rozhodně zaslouží.

Dominik Duchek (Hradec): Dominik Duchek ve víkendovém utkání dokázal vstřelit důležité dva góly z penalt. Svůj tým tak úspěšně dovedl až ke třem bodům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.05.2023 10:00 do 10.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.