HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.05.2023

0

Pro 21. kolo okresního přeboru Plzeň-Jih jsme si připravili sestavu kola z hráčů, kteří předváděli skvělé výkony a pomohli tak svým týmům k zisku bodů. Pojďme si ukázat o koho jde a proč si právě oni zaslouží toto místo.

Brankař:

 

Oldřich Soukup / Žákava B:V bráně udržel v zápasu proti Radkovicím čisté konto a pomohl svému k dobré výhře 3:0.

 

 

Obrana:

 

Lukáš Kosnar / Žákava B: Na pozici stopera odehrál velice slušné utkání sedmnáctiletý dorostenec a velkou měrou se podílel na organizaci hry zadních řad Žákavé, hosté využívali jeho schopností v rozehrávce a dlouhých přesných pasech.

Václav Rataj / Stod: V obraně Stod ukázal spolehlivou hru a v důležitém utkání proti Seči pustil soupeře pouze k jedné brance, velký podíl na tom má také kapitán Stodu.

Janko Yankov / Merklín: Merklín opět ukázal svoji sílu a touhu na první místo a porazil Kasejovice 5:2, Janko Yankov ukázal skvělou hru vzadu, ale také v útoku když dával pátý gól.

Daniel Krejčíř / Lužany: Lužany předvedli skvělou defenzivu v zápase proti Hradci a vyzdvihnout je nutno výkon mladého Daniela Krejčíře.

 

  Záloha:

 

Vladislav Fiala / Spalené Poříčí: Poříčí dokázalo uhrát těžké tři body v Nepomuku a k tomu pomohl svým výkonem a gólem také Vladislav Fiala, který zápas vyrovnával na 2:2.

Jiří Hruška / Merklín: Jiří Hruška se dokázal gólově i kombinačně prosadit o víkendu proti Kasejovicím, kde Merklín opět ukázal svoji momentální dominanci v soutěži.

Lukáš Vladař / Záluží: Lukáš Vladař je normálně hlavně defenzivní oporou svého týmu, ale v zápasu proti Klášteru dokázal začít skvělý obrat svého týmu a získat tři důležité body díky svými dvěma brankami.

Jindřich Klásek / Stod: Mladý hráč Stoda dokázal ukázat své kvality v zápasu proti Seči a pomohl výrazně svému týmu k zisku všech třech bodů.

 

 

Útok: 

 

Pavel Malý / Žakáva B: Proti Radkovicím nastřílel Pavel Malý další hattrick a dovedl tak svůj tým k vítězství 3:0.

Marek Pikhart / Klášter: Klášter dokázal ztratit třígólové vedení a prohrál ve víkendovém utkání, nic to však nemění na skvělém výkonu Marka Pikharta, který dokázal v tomto zápase vsítit rovnou dvě branky.

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.