HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 20.05.2023

0

Pro 22. kolo okresního přeboru Plzeň-Jih jsme si připravili sestavu kola z hráčů, kteří předváděli skvělé výkony a pomohli tak svým týmům k zisku bodů. Pojďme si ukázat o koho jde a proč si právě oni zaslouží toto místo.

Brankař:

 

Tomáš Brček (Seč): Brankař Seče ve víkendovém utkání dokázal vychytat čisté konto a podržel tak svůj tým svými skvělými zákroky v zisku tří bodů.

 

Obrana:

 

Roman Snášel (Stod): Roman Snášel odvedl spolehlivý výkon a svůj tým podržel v obraně hlavně díky dobré koordinaci celé obrany a obětavé pomoci také ve středu hřiště.

Jakub Tupý (Spálené Poříčí): Obránce lídra tabulky odvedl tradičně skvělé utkání a zasadil se o jasný přejezd 11:1 v sobotním utkání.

Luboš Trhlík (Dvorec): Luboš Trhlík je nejstarší článek naší sestavy, ale svojí kvalitou opět ukázal, že dokáže být pro svůj tým platný nejen v obraně, ale také v útoku když se proti Klášteru zasadil o otočku v druhé půli.

Patrik Vela (Seč): Patrik Vela ve víkendovce dokázal pomoci svému týmu, když svoje obrané povinnosti splnil na jedničku a našel si čas také vstřelit jeden ze tří gólů do branky soupeře.

 

Záloha:

 

Martin Schlehofer (Chlumčany): Záložník Chlumčan ukázal svoje kvality hlavně ve druhé půli proti Žákavé, když jeho tým hrál pouze v deseti a přesto dokázal zasadit soupeři dva bleskurychlé góli, po kterých byl zápas rozhodnut.

Jan Havlík (Chlumčany): U Chlumčan ještě zůstaneme a podíváme se na druhého záložníka, který stejně jako jeho spoluhráč dokázal vstřelit dvě branky v početní nevýhodě a podržel tak svůj tým v těžkých chvílích.

Jan Byron (Spálené Poříčí): Jan Byron je zase nejmladší hráč naší sestavy, ale svoje kvality jasně ukazuje už dlouhodobě a v zápase proti Záluží se mu podařilo vstřelit do branky soupeře rovnou dvě branky. Jeho kvality však sahají do všech gólových akcí Poříčí a rozhodně si tak zaslouží místo v sestavě.

René Šatava (Seč): Záložník Seče je rozhodně nejdůležitější postava nedělního zápasu mezi Hradcem a Sečí, když svými dvěma góli rozhodl už v prvním poločase a získal tak pro svůj tým krásné tři body.

 

Útok:  

Jiří Šefl (Spálené Poříčí): Opět hráč ze Spáleného Poříčí, který ve víkendovce ukázal ještě větší kanonádu jako jeho předchůdci. V sobotním utkání nastřílel hattrick a nepochybně si tak zaslouží místo v sestavě kola.

Patrik Pružinec (Kasejovice): Další útočník, kterému se podařilo v těžkém zápasu proti Nepomuku zkompletovat hattrick a díky jeho gólům si Kasejovice ponechají tři body doma.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.