HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 27.05.2023

0

DO ALL STAR TEAMU jsem vybral hráče, kteří se nějakým zpsobem o skončeném víkendovém kole zasloužili o úspěch svého současného klubového zaměstnavatele, nebo byli lídry, osobnostmi a strůjci vítězství nebo zadařilého herního projevu svého týmu. Tato jedenáctka je složena z toho nejlepšího, co bylo v uplynulých dnech k vidění na moravských a slezských stadionech v rámci soutěže Mestský přebor v Ostravě.

Brankář Braun táhne Lhotu svým herním přístupem a výtečnými zákroky mezi nejlepší. Uvidíme, na co to bude Lhotě po sezoně stačit. Rostislav Bubík, ač původním povoláním brankář, představuje spolehlivého beka v obranné linii, také dává hodně branek. Další člověk, ve kterém má Lhota na hřišti garanci bezchybně odvedené práce. Jaroš je v soutěži nenápadný hráč, nicméně jeho znamenité výkony v posledních zápasech si říkají o nominaci. Mladá naděje Polaneckých do příštích sezon. Něco podobného se dá napsat také o Honovi, jehož forma ke konci sezony graduje. Polanecký strůjce posledního vítězství nad Markvartovicemi. Tříska je příkladným kapitánem a zdí v defenzivní řadě béčka Vratimova. Tím, co navíc předvedl v posledním zápase mistrovského kola, by měl obdržet celosezonní cenu za fair play. Poctivý dříč. Telnar se podepsal pod vítězný, veledůležitý gól na hřišti na vlně plovoucího Brušperka. Bude to Petřkovickým stačit na postup? Schovajsův vítězný gól proti Koblovu po rohovém kopu svědčí o svělém výběru místa zakončovatele a schopnostech prosadit se ve zhuštěném lese hráčů v pokutovém území. Pustkovec sice na jaře body nesbírá, ale pár klenotů se na jehon soupisce občas najde. Čestný úspěch s neporazitelnou Lhotou zaznamenal Mroček. Podpořil jej také kvalitním individuálním výkonem. Patrik Bubík zase dával góly a tentokrát to odnesl Pustkovec. Lhota by jeho služby měla vyvážit zlatem či novou, pořádně lukrativní smlouvou. Biela se vyskytuje v téměř každé sestavě kola. Ten hráč si zkrátka nedá pokoj. Zase patřil k nejlepším na hřišti a branku vstřelil jako střídající hráč. Koutnému v utkání proti Markvartovicím zřejmě někdo upiloval mušku, ale dostávat se do jasných gólovek proti mamutímu favoritovi je také majstrštyk. Pozoruhodný výkon mladého koncového hráče.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 13:44 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.