HISENSE SESTAVA KOLA - 29.kolo ČFL A, 2022-2023

Datum kola: 03.06.2023

0

Předposlední 29. kolo ČFL skupiny A bylo plné všeho, co od povedeného fotbalového víkendu očekáváme. Kromě nádherných branek, a že jich nebylo málo, se předvedlo několik hráčů, ze kterých bylo těžké vybrat pouhých 11 nejlepších, ale zde jí máte. O tom, kdo se stane hráčem kola, rozhodujete svým hlasem právě Vy. Podpořte vašeho oblíbeného hráče.

BRANKÁŘ:

Viktor Pančev (Sokol Hostouň) - ve velice náročném zápase s pražskou Admirou, kde Hostouň rozhodla o zápase až v závěru, se mohli borci z Hostouně opřít o tohoto brankáře, ve kterém mohli mít absolutní důvěru. Na udrženém čistém kontě má obrovský podíl.

 

OBRANA:

Patrik Gilian (FK Motorlet Praha) - zápas proti rezervě Dynama se mu vážně povedl, když měl v obou úvodních brankách prsty. Při té první našel Rataje a tu druhou vsítil Gilian osobně. Hokejové 1+1 u obránce ve fotbale je krásná statistika.

Zdeněk Hucek (Sokol Hostouň) - tam, kde to pražská Admira nejméně potřebovala, stál v cestě tento mladičký hostouňský obránce, skrze kterého to tento víkend prostě nešlo dostat.

Filip Matoušek (FK Dukla Praha B) - úžasný zápas v podání jednadvacetiletého dukelského obránce, o kterém hráči Plzně nebudou chtít dlouho slyšet. Smůlou už jen je, že jeho obranná řada obdržela branku, která byla vlastní.

 

ZÁLOHA:

Kenneth Ani Chigozie (FK Motorlet Praha) - jeden ze tří střelců hattricku tohoto kola. Jeho branky pomohly k vysoké výhře 7:1 proti Budějovicím, pro které byl tento devatenáctiletý Nigerijec nebránitelný.

Darek Farkaš (Bohemians Praha 1905 B) - zkrátka skvělý kapitán. V nedělní kanonádě dirigoval hru ze středu hřiště a byl klíčovým článkem zelenobílé mezihry.

Marek Kalousek (FC Písek) - pro nás známá firma v posledních týdnech. Tento borec drží svůj herní standart na vysoké úrovni už pár kol a to dvacátédeváté nebylo vyjímkou. Brankou pomohl k výhře nad Vltavínem.

Petr Mužík (TJ Jiskra Domažlice) - kapitán Domažlic se prvně ujmul penalty, kterou proměnil, a svou druhou branku přidal nádherně zahraným přímým kopem. Obecně výborně zvládnutý víkend Domažlic a jejich lídra.

Martin Novák (Povltavská Fotbalová Akademie) - minulý víkend ? Hattrick. Tento víkend ? Hattrick. Dvaadvacetiletému záložníkovi Povltavské se povedlo vstřelit další 3 góly a rozhodnul o výhře nad Královým Dvorem.

 

ÚTOK:

Vladimír Zeman (Bohemians Praha 1905 B) - tento klokan se podílel polovinou branek z výhry 6:0 proti celku ze Zbuzan. Jeho hattrick byl výsledkem úžasné práce na útočné třetině, kde si s ním obránci nevěděli rady.

Jan Zajíček (TJ Jiskra Domažlice) - dvacetiletý útočník Jiskry proměnil penaltu a pak skóroval i ze hry. Jeho gólový půst byl prolomen po dvou kolech.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2023 15:17 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.