HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 04.06.2023

0

12. kolo nabídlo zajímavé výsledky, které různě zamíchaly průběžným pořadím tabulky. Kdo se do sestavy dostal a komu dáte svůj hlas?

BRANKÁŘ:

Václav Kolařík - Václav Kolařík je brankářem Roudné. V zápase proti Unionu se mu podařilo vychytat nulu a díky tomu výrazně pomohl svému týmu k výhře 3:0.

 

OBRANA:

Leoš Nejdl - Stoper z Lhoty, který se výrazně ukázal v zápase proti Chotíkovu. Pomohl k tomu, aby se za jeho záda nedostala ani noha, která by následně dala branku.

Tomáš Pfleger - Hráč Roudné, který se výrazně podílel na tom, že jeho tým proti Unionu vyhrál. Za svá záda také nepustil ani nohu, která by skórovala.

Jiří Sedláček - Obránce Černic, který přispěl k tomu, aby on a jeho tým společně porazil Košutku B. Předvedl velmi působivý výkon, který ho dostal až sem do sestavy kola.

 

ZÁLOHA:

Jan Ledvina - Hráč Starého Plzence, který se v zápase proti Rapidu podílel na všech třech gólech. Z toho jeden vstřelil z penalty. Kvalitní hráč plný potenciálu.

Petr Sýkora - Kvalitní hráč z Letné, který výrazně pomohl k tomu, aby jeho tým porazil silný Vochov. Kvalita a působivost ho dostala do sestavy kola mezi záložníky.

Roman Láryš - Záložník z klubu FK Ledce, kvalitou prosperoval v zápase proti Hradišti. Jednoznačně si zaslouží být zmínět kvůli jeho výkonu.

Pavel Mastný - Záložník Černic, který svým fantastickým výkonem podržel tým v těch nejtěžších chvílích. S číslem 8 a kapitánskou páskou předvedl kvalitní výkon.

 

ÚTOK:

Stanislav Žák - Střelec z Letné, který zde není poprvé. Dvě branky ze hry a jedna penalty mluví za vše. Hattrickem zařídil výhru proti Vochovu 0:3.

Jiří Eliášek - Zajímavý střelecký objev z Lhoty B. V zápase proti Chotíkova vstřelil neuvěřitelných 5 branek a výrazně tak zařídil debakl zmiňovaného Chotíkova B.

Jan Titěra - Dvě branky a skvělý výkon mu zařídili zmínku zde. Pomohl výrazně svému klubu v zápase proti Unionu. Výhra 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2023 19:59 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.