HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 03.06.2023

0

24. kolo okresního přeboru na Plzni - Jihu nám nabídlo sedm zajímavých zápasů a zde vám ukážeme nejlepší hráče svých týmů. Kdo se do sestavy kola dostal? Komu dáte svůj hlas?

Brankař:

 

Rudolf Fuchs (Lužany) - Brankař Lužan předvedl výborný výkon v sobotním zápase proti Záluží, když se mu podařilo vychytat nulu a společně se svým týmem získal doma 3 body.

 

Obrana:  

Martin Škyrta (Kasejovice) - Ve víkendovém utkání proti Dvorci si Martin Škyrta připsal rovnou dva góly a v obraně propustil se svým týmem pouze jeden. Celkový stav zápasu byl 3:1 a s jistotou se dá říct, že Martin Škyrta byl mužem utkání.

Tomáš Beníček (Chlumčany) - Zkušený obránce Chlumčan předvedl v sobotu proti Klášteru velmi zodpovědný výkon, když podržel svůj tým hlavně v druhé půli, svým dobrým pohybem a udržel Klášter pouze na dvou brankách.

Filip Höfler (Stod) - Stod odehrál proti Merlkínu utkání víkendu a rapidně svým vítězstvím snížil šance hostů na první místo v tabulce. Svým dobrým výkonem se ukázala také obrana Stodu, když dokázali udržet Merklínský útok na úzdě.

Petr Štverka (Hradec) - Kapitán Hradce ukázal v utkání proti Radkovicím, jak zkušeným a dobrým vůdcem svého týmu je. V první i druhé půli se mu dařilo společně s obranou Hradce úspěšně odrážet útoky Radkovic a veze si tak domů dobré 3 body.

 

Záloha:

 

David Jára (Nepomuk) - Nejmladší článek naší sestavy se opět ukázal ve výborném světle proti Seči. Talent Nepomuku získal důveru trenéra a na hřišti strávil plných 90. minut, a nejen to. V zápase se mu podařilo vstřelit v 5. minutě gól na 0:2 pro Nepomucké a pomohl tak k výhře 3:5.

Michal Vladař (Nepomuk) - Další mladý talent Nepomuku, pouze 19letý Michal Vladař zvyšoval už v první minutě zápasu na 0:1 a výrazně se zapojil do všech pěti branek Nepomuku.

Jan Byron (Spálené Poříčí) - Lídr tabulky má stejně jako Nepomuk mladé a talentované hráče. 17letý Jan Byron vyběhl proti Žákavé s číslem 99 a rozhodně mu to na smůle nepřidalo. V zápasu se výrazně zapojil do ofenzivy Poříčí a vstřelil také poslední gól zápasu.

Tomáš Kutka (Lužany) -  V napínavém zápasu proti Záluží se podařilo Lužanům vstřelit ůvodní gól až v 50. minutě a to přesněji Tomášovi Kutkovi. Výborně však v zápase vypomáhal, jak útoku, tak obraně a nepochybně má svůj podíl na výhře 3:0.

 

Útok:

 

Daniel Tesárek (Stod) - Stod odehrál nesmírně těžký zápas s druhým Merklínem. Jedním z hlavních faktorů úspěchu byl výborný výkon Daniela Tesárka, který odehrál výborné utkání a přidal k tomu také jednu branku.

Jiří Šefl (Spálené Poříčí) - Poříčí si s Nepmukem poradilo ve víkendovém utkání docela bezproblémově, to se však nedá říct o obraně soupeře, který si nedokázal poradit s výborným Jiřím Šeflem, který opět v zápasu vstřelil hattrick a zařídil tak svému týmu další 3 body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2023 23:44 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.