HISENSE SESTAVA ROKU - Pardubický | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

1.A třída Pardubického kraje se blíží pomalu ke svému cíli, už teď ale můžete hlasovat o nejlepším hráči letošní sezóny! Bude to Obránce? Záložník? Útočník nebo dokonce brankář?  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

BRANKÁŘ

René Vyšohlíd – Jako jediný brankář v lize se stal v letošním ročníku 1.A třídy hráčem kola, kromě toho ale podával stabilní výkony i v době, kdy se jeho týmu příliš nedařilo.

OBRANA:

Jan Kyllar – Stabilní článek obrany Jablonné nad Orlicí, i díky jeho výkonům jeho tým usiluje o druhé místo v tabulce a o nejlepší obranu v lize!

Zdeněk Marek – Několikrát se objevil v sestavě kola, vítězství mu však pokaždé uniklo, své výkony ale v sezóně gradoval, a i jeho zásluhou je, že Proseč je aktuálně na prvním místě tabulky!

Radim Filip – mladý bek Jablonné nad Orlicí, který z pozice obránce kromě kvalitních defenzivních se také dostal na dvouciferné číslo v kolonce vstřelených gólů.

ZÁLOHA:

Jaroslav Marek – Tady to je jasná volba, nejčastěji nominovaný hráč z FK Proseč, legenda tamního celku, který ke svým stabilním výkonům přidal už 12 branek a jednou vyhrál hráče kola.

Tomáš Jirsák – Další jméno, které se mezi hráči v nominaci opakovalo nejčastěji. Zkušený matador z Českých Heřmanic táhne svůj celek příčkami vzhůru.

Martin Frňka – V sestavách kola se objevoval poměrně často, záložník Dolního Újezdu ke svým stabilním výkonům přidal prozatím devět branek a několik důležitých zákroků.

Karel Dürr – Mladý záložník svitavského béčka, i přes jeho mladý věk ale patří ke stabilním článkům svitavské sestavy a jeho vzrůstajících výkonů si všímají i soupeři, kteří ho velmi často skloňovali ve spojitosti se sestavou roku.

David Bárta – Další hráč Českých Heřmanic v sestavě roku a také naprosto zaslouženě. David Bárta z pozice záložníka střílí velmi důležité góly. Má jich na kontě již dvanáct.

ÚTOK

Lukáš Mach – Aktuálně nejlepší střelec 1.A třídy Pardubického kraje, v současné době má na svém kontě 18 přesných tref, ještě však dva zápasy zbývají. Dostane se tento bombarďák přes dvacet vstřelených gólů v sezóně?

Emanuel Rožek – Když je tu nejlepší střelec, nemůže chybět ani druhý nejlepší střelec, který však na prvního Macha ztrácí pouze jednu přesnou trefu! Souboj o krále střelců tedy ještě není uzavřená kapitola. Bude napínavé sledovat tyto dva borce v závěru sezóny.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.