HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 10.06.2023

0

DO ALL STAR TEAMU jsem vybral hráče, kteří se nějakým zpsobem o skončeném víkendovém kole zasloužili o úspěch svého současného klubového zaměstnavatele, nebo byli lídry, osobnostmi a strůjci vítězství nebo zadařilého herního projevu svého týmu. Tato jedenáctka je složena z toho nejlepšího, co bylo v uplynulých dnech k vidění na moravských a slezských stadionech v rámci soutěže Městský přebor v Ostravě.

Brankář Hájek jako jediný z brankářů udržel ve 26. kole čisté konto, a navíc dovedl Markvartovice k vedení v tabulce o bod před Petřkovicemi pouhé jendo, poslední kolo před uzavřením ligové sezony. Adam Turek rozhodl v nejzazším možném okamžiku o výhře Koblova na hřišti Šenova, rozehrávajícího se na konci soutěže k obdivuhodným výkonům. Tomáš Stach z béčka Vratimova si přispal rovněž proti béčku Brušperka dva zásahy a nebýt jeho zářezů, Brušperk ve Vratimově vyhraje. Smajdor z Koblova výborně čte hru, jedná se o aktivního středopolaře, jehož existence na hřišti je téměř pokaždé pro jeho mužstvo výsostně blahodárná. Postavte Lajčoka do základní sestavy Václavovic a buďte si jistí, že vymyslí nějakou kulišárnu. Branku nedal, ale jeho počin na fotbalovém pažitu je nezměrný a nesměnitelný na peníze. Neuwirth proti Šenovu proměnil penaltu, poté byl faulován a nechal ze značky pokutového kopu vyniknout kopací techniku týmového kolegy Kremzera. Jak zpívá mistr Gott, "někdy se ví, co bůh chystá"... V Markavartovicích se nejspíš chystá velkolepá oslava mistrovského titulu. "Teď tu byl", slovy filmového klasika z filmu o Cimrmanovi. Řeč je pochopitelně o Kremzerovi, zmíněném na předchozích řádcích. Dvě branky, nepřenositelný herní přínos pro spoluhráče, vůdčí postava společně s kapitánem Neuwirthem v každém utkání. Klapuch je nedoceněná fotbalová šedá eminence v celku Dolní Lhoty. Dává góly, přihrává na ně, ale co je mu to platné, když má kolem sebe génie Juchelku se Zdražilou, doplněné o dva Bubíky. Ti jej svým talentem, žel pro něj, pokaždé téměř jistě zastíní. Řezníček z Koblova nemá kvalitou daleko k Řezníčkovi z Brna. Neuvěřitelně produktivní a inteligentní fotbalista tlačí Koblov vzhůru tabulkou. kdyby Spielberg potkal Juchelku na začátku osmdesátých let, zcela jistě by podle něj připodobnil vzhed oblíbeného návštěvníka z vesmíru jménem E.T. Juchelka působí jako z jiné planety. Jestli ještě nemá v Dolní Lhotě žádný slavný místní rodák svoji odlitou sochu z roztaveného vzáceného kovu, Juchelka je žhavým kandidátem být prvním, jehož skulptura v životní velikosti má šanci zdobit místní náves. Konečně se do sestavy probojoval zase někdo ze Šenova. Tím vyvoleným je Adam Hruška, jehož gól sice na bodový zisk nestačil, ale na hřišti patřil k tomu lepšímu, co sneslo přísnější fotbalová měřítka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2023 20:15 do 14.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.