HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 10.06.2023

0

25. kolo okresního přeboru na Plzni - Jihu nám nabídlo řadu zajímavých zápasů a zde vám ukážeme nejlepší hráče svých týmů. Kdo se do sestavy kola dostal? Komu dáte svůj hlas?

Brankař:

 

Štěpán Bacík (Merklín) -  Merklín už ztratil šanci na první místo v tabulce, nic to však nemění na skvělém výkonu ve víkendovém utkání hlavně obrany Merklína, která v zápasu proti Hradci nepustila jediný gól a za to nese velkou zodpovědnost také brankař Štěpán Bacík, který se pravidelně ukazuje v sestavě kola.

 

 

Obrana:  

 

Jan Mašek (Kasejovice) - Kasejovice předvedli největší překvapení 25. kola, když si s Žákavou poradili 7:2. Obrana Kasejovic udržela mladý ůtok soupeře pod kontrolou a jedna z hlavních postav domácích byl nepochybně Jan Mašek, který zvládl svoji práci v zápasu dokonale a předvedl dobrý výkon.

Janko Yankov (Merklín) - Obránce Merklína se v sestavě kola objevuje poměrně často a výjimkou tomu není ani toto kolo. V zápasu proti Hradci se podařilo 32letému obránci vstřelit úvodní gól zápasu, a to dokonce v oslabení. Výborný výkon však také předváděl v obraně, kde svoji práci zvládl bravůrně a svého soupeře nepustil ani k jedné brance.

Filip Höfler (Stod) - Stod zatím úspěšně zvládá těžký los na konec sezóny a tentokrát dokázal porazit těsným výsledkem Nepomuk. Ve vyrovnaném utkání se ukázal obránce Filip Höfler, který nejen že soupeře nepustil k více než jednomu gólu, ale také vstřelil vítězný gól pro Stod, který znamenal výhru 2:1.

Jakub Tupý (Spálené Poříčí) - Vítězné Spálené Poříčí zvládlo dominatně předposlední zápas sezóny ve velkém stylu, když porazili dalšího vyzyvatel z Chlumčan 7:1. Výborná obrana lídra tabulky pustila Chlumčany pouze k jednomu gólu a Jakub Tupý předvedl dobrý a spolehlivý výkon, kterým si vysloužil místo v sestavě kola.

 

 

Záloha:

 

Lukáš Kopřiva (Kasejovice) -  Z Kasejovic máme ještě jednoho hráče a tím je záložník Lukáš Kopřiva, který v kanonádě proti Žákavé vstřelil dvě branky, ale také se zapříčinil u všech ostatních branek svého týmu kromě poslední. Výborný výkon ho provázel, jak v obrané fázi, tak v útočné a díky tomu si své místo v sestavě kola rozhodně zaslouží.

Daniel Krejčíř (Lužany) - Mladý 20letý záložník Lužan se v zápase proti Klášteru ukázal v dobrém světle, když vstřelil dvě rozhodující branky zápasu. V utkání podal spolehlivý výkon a hlavně dodal hře Lužan rychlost, kterou bylo na hřišti třeba.

René Šatava (Seč) - Seč odehrála velice vyrovnaný souboj proti soupeři ze Záluží, se kterým se trápila až do konce zápasu. Vítězný gól však vystřelil z kopačky právě René Šatava ve 43. minutě a zbytek zápasu se výborně orientoval, jak v obraně, tak v útoku. 

Martin Chára (Kasejovice) - Kapitán Kasejovic předvedl se svým týmem krásný útočný výkon ve druhé fázi zápasu. Svůj tým vedl hlavně svým motivačním a dominantím výkonem, kterým nakonec dovedl svůj tým do výsledku 7:2. Podílel se hlavně v obrané fázi, kdy pustil mladé hráče Žákavy pouze ke dvěma brankám.

 

 

Útok:

 

Daniel Tesárek (Stod) - V útoku nás čeká stejná dvojice jako v minulém kole. Daniel Tesárek byl rozdílovým hráčem svého týmu, díky kterému mohl Stod zvítězit proti Nepomuku 2:1. Tvořil celou kombinační hru Stodu a své místo v tomto týmu si rozhodně zaslouží.

Jiří Šefl (Spálené Poříčí) - Jiří Šefl je jako tradičně nejlepší střelec 25.kola. Svůj tým s kapitánskou páskou dovedl k výsledku 7:1, a díky čtyřem brankám které vstřelil byl nejlepším hráčem zápasu a svoje místo zde si nepochybně zaslouží.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2023 12:23 do 14.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.