HISENSE SESTAVA ROKU - ČFL A, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Je to za námi! Sezóna ČFL skupiny A 2022/23 je oficiálně historií. Známe finální pořadí, sestupující tým a také klub, který v nadcházejících dnech bude bojovat o postup do F:NL v baráži. Vše už je zkrátka černé na bílém. Jediné, co vám do dnešního dne mohlo zůstat záhadou bylo to, jak vypadá sestava ročníku. Pojďte s námi zjistit, kterým jedenácti hráčům se tato sezóna povedla nejvíce. O vašem oblíbenci můžete hlasovat a rozhodnout tak, kdo se stane nejlepším hráčem uplynulého ročníku. Podpořte vašeho oblíbeného hráče hlasem. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

BRANKÁŘ:

Andrii Cherepko (TJ Jiskra Domažlice) - tolik skvělých brankářů, ale zde je místo pouze pro jednoho, kterým je Andrii Cherepko. Jeho úspěšná sezóna se opírá o deset čistých kont a ne jeden zápas, kdy své spoluhráče podržel. Bez tohoto šestadvacetiletého ukrajinského brankáře by to nemohla být jedenáctka sezóny.

 

OBRANA:

Adam Čihák (FC Viktoria Plzeň B) - kapitán a obránce rezervy plzeňské Viktorie byl jednoznačně pilířem a důležitou postavou jejich povedené sezóny. Určitě má své zásluhy na faktu, že Plzeň byla nejlépe bránícím týmem uplynulé sezóny.

Jan Martinic (FK Admira Praha) - čtyřicetiletý kapitán Admiry všem dokázal, že věk je pouze číslo. Jeho tým patřil mezi ty nejlépe bránící, když za celou sezónu obdržel pouhých 31 branek. On sám byl jedním z těch, za kým jdou zásluhy.

Jan Zákostelský (Povltavská Fotbalová Akademie) - Povltavská FA se sice nemůže chlubit počtem obdržených branek, ale tento hráč byl rozdílový. V sezóně se mu podařilo čtyřikrát rozjásat fanoušky jeho brankami a byl stavebním kamenem povltavské obrany.

 

ZÁLOHA:

Vladimír Zeman (Bohemians Praha 1905 B) - dalším na řadě je nejlepší střelec ročníku 2022/23. Jeho 22 branek sestřelilo ne jeden tým a tento dvaadvacetiletý klokan se zasloužil o třetinu všech branek, které Bohemians tuto sezónu dala. Úžasné měsíce pro tohoto hráče.

Dominik Tichý (FK Loko Vltavín) - osmadvacetiletý záložník Vltavína se podílel šesti brankami a skvělou sérií výborných výkonů na povedené sezóně a krásném čtvrtém místě jeho týmu.

Martin Novák (Povltavská Fotbalová Akademie) - se třinácti brankami se stal nejlepším střelcem Povltavské a byl jedním z tahounů tohoto týmu. Ve spojení s tímto ročníkem si bude mnoho fanoušků pamatovat jméno Martin Novák.

Petr Mužík (TJ Jiskra Domažlice) - kapitán mistrů a to není vše. Jeho 13 branek ho také řadí na druhé místo nejlepších střelců svého klubu. V domažlické cestě za titulem nechal Petr Mužík svou stopu.

Marek Kalousek (FC Písek) - necelá třetina všech branek Písku padla z kopaček Marka Kalouska. V nejtěžších chvílích se na tohoto hráče dalo spolehnout, že týmu pomůže. Nicméně je také třetím nejlepším střelcem celé ČFL A.

 

ÚTOK:

Daniel Černý (FK Robstav Přeštice) - útočný tahoun Přeštic pomohl svému týmu sedmnácti brankami a každý víkend se o něj dalo střelecky opřít. V tabulce střelců si udržel zaslouženě druhé místo.

Jan Zajíček (TJ Jiskra Domažlice) - nejlepší střelec zlaté Jiskry z Domažlic. Jan Zajíček výborně zapadnul do letošní mistrovské formy, a kdo ho tuto sezónu nepohlídal, tak toho litoval.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.