HISENSE SESTAVA ROKU - Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 teplické III.třídy je téměř u konce a tak je čas na sestavu uplynulého ročníku! To, kdo bude vyhlášen tím nejlepším, je pouze na vás! Neváhejte a hlasujte pro svého favorita právě teď! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Roman Homolka (TJ Sokol Suché) - Při pohledu na tabulku je zřejmé, že právě R.Homolka obdržel nejméně gólů v celé soutěži. Ve svých 24 letech podržel nespočetněkrát svůj tým. Dokáže dopřed předvídat hru i trajektorii míče. I dáky němu se dokázal tým ze Suché vyšvihnout na třetí a potenciálně druhou pozici.

 

Dominik Rác (TJ Sokol Bečov) - Stálice v obranné linii Bečova. V poslední zápase dokonce ukázal svou bojovnost po tom, co dostal kvůli absenci Martina Dvořáka kapitánskou pásku. Svou defenzivní roli zastává parádně, umí si zařvat a mnohdy být nekompromisní. Fyzická hra je jeho gró. Několikrát se objevil v sestavě kola, jednou se dokonce umístil na druhé příččce.

 

Jakub Hejl (FK Kostomlaty pod Milešovkou) - Dle slov předsedy klubu FK Kostmolaty se jedná o jednoho z nejlepších stoperů v celé souteží. Je stavebním kamenem obrany. Ve hře má obrovský přehled. Svými zákroky a dobrým čtením hry mnohokrát Kostmolaty zachráni. Dalo by se polemizovat o tom, že dokonce zajistil důležité body.

 

Jakub Rosocha (SK Baník Modlany B) - Je to kapitán Baníku. Hráči ho považují za absolutní základ pro fungování čehokoliv. Je to stoper, který nevypustí ani jeden souboj. Rve se jako lev, do soubojů jde tělem i dusí. Svou bojovností na hřišti jde všem hráčům příkladem. Takhle má vypadat správný kapitán - podpoří, namotivuje, nepolevuje.

 

Jan Franc (SK Baník Modlany B) - Modlanský Iniesta. Je to hráč s ligovými staty, ve vyšších soutěží toho již zažil dost. Zkušenosti rozdává jedna báseň. Ze středu pole diktuje tempo hry, je to mozek celých Modlan. Svými šikovnými nohami dokáže na spoustu gólů nejenom přihrát, ale sám je vstřelit a rozhodnout tím zápas.

 

Jakub Šlitr (SK Baník Modlany B) - Společně s Honzou Francem rozdává míče ze středu pole. Přesto že není čistým útočníkem, dělí ho od titulu nejlepšího střelce mužsta pouhé dvě branky. Má vytříbenou techniku a čich jak na asistence, tak na branky. Nebýt jeho branek, Baník by nemusel vyhrát soutěž s několika bodovým náskokem.

 

Robert Dvořák (TJ Sokol Bečov) - Odvádí přesně takovou práci, do které se nikdy nikomu z týmu nechce. Jeho černou prací sice na hřišti tolik nevyniká, po delším přemýšlením je však naprosto patrné, jak důležitým článek v kádru Robert Dvořák je. Sergio Busquets Bečova však umí zahrát i na pozici levého beka. Jakási univerzálnost mu také není cizí.

 

Jakub Hájek (FK Duchcov B) - Jan Hájek se po uplynulé sezóně s největší pravděpodobností stane nejlepším střelcem týmu. Jeho branky dost pravděpodobně pomohly k umístění Duchcova v první polovině tabulky. Čich na branky zajisté má, to mu nikdo zapřít nemůže. Stal se důležitým článkem a mnohdy tvůrcem bodů.

 

Ladislav Kobylák (TJ Rozvoj Polerady) - Je až k neuvěření, s jakým přehledem se jeden z bratrů Kobyláků dostal do čela tabulky nejlepších střelců soutěže. S 39 brankami náleži pomyslná zlatá kopačka právě jemu. Od druhé příčky ho momentálně dělí jedenáct branek. Říká se, že věk je jenom číslo. Právě Ladislav Kobylák toto rčení bez debat potvrzuje.

 

Václav Kinzl (FK Kostomlaty pod Milešovkou) - Mužstvo z Kostomlat se sice nachází "až" na šestém místě v tabulce, Václav Kinzl si ale svým pohybem, dravostí a čichem na góly zajistil účast v nejlepší trojce soutěžních střelců. S 26 góly je jasné, že tento hráč nejedenkrát pomohl svému týmu k zisku důležitých bodů. Patřil k nejlepším útočníkům sezóny.

 

Jan Kudráč (TJ Sokol Suché) - Od první příčky v tabulce střelců ho sice dělí více než deset branek, to ale neznamená, že by Jan Kudráč v útočné fázi zaostával. Právě naopak. 28 branek je obdivuhodný výkon a je patrné, že mnoho z těchto gólů zajistilo kádru ze Suché nějaké ty body. Jeho tým si v poslední dohrávce zahraje o potenciální druhou příčku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.