HISENSE SESTAVA ROKU - Divize B, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Je tu sestava roku Divize B. Sestavil ji jeden z fanoušků soutěže. Hlasujte pro svého favorita, ve hře jsou hodnotné ceny od Hisense.

TOMÁŠ JEŽEK (brankář) - Brankář Újezda byl důležitou oporou týmu po celý rok a několikrát tým podržel v důležitých chvílích.

 

MIROSLAV VÁCLAVÍK (obránce) - Vysokou kvalitu si po celý rok udržel obránce Českého Brodu, který byl i velice aktivní v útočné fázi a několikrát v sezóně se prosadil nebo asistoval u branek svého týmu.

 

VÁCLAV NEUDERT (obránce) - Kvalitní střední obránce, který tým Březové hlavně v obrané fázi držel a i kvůli němu je Březová v horních patrech tabulky.

 

JAN FILIP (obránce) - Vysoký obránce, který předváděl vysokou kvalitu po celý rok a díky jeho obraným schopnostem se podařilo v důležitých chvílích útoky ostatních týmů zastavit a dovedl tak tým k 1. místu v Divizi B.

 

SEBASTIÁN MINARČIN (záložník) - Velmi šikovný levonohý fotbalista, který hlavně v druhé polovině sezóny předváděl vysokou herní kvalitu a ve spoustě zápasech pomohl Brodu k zisku bodům.

 

MICHAL MAŠEK (záložník) - Šikovný fotbalista menšího vzrůstu kraloval v záloze Kosmonos, kde svoji hbitostí a šikovností byl pro soupeře velmi nepříjemným.

 

TOMÁŠ FABIÁN (záložník) - Velmi produktivní hráč v dresu Kosmonos, který byl do ofensivní fáze po celou sezónu nepostradatelným hráček a klíčovým v důležitých chvílích zápasů.

 

JAN JEŘÁBEK (záložník) - Bojovný hráč vysokého vrůstu, který byl velmi důležitým hráčem při skvělé sezóně Újezda. V důležitých chvílích svému týmu pomohl svojí produktivitou.

 

BOHUMIL NÁDENÍČEK (útočník) - Nepostradatelný útočník pro tým SK Slaný je už dlouhou dobu. Letos se stal dokonce nejlepším střelcem ligy a vysoce tak pomohl týmu k záchraně v soutěži.

 

PAVEL VESELÝ (útočník) - Skvělý útočník menšího vrůstu v týmu Březové, který dal v sezóně spousty důležitých branek a pomohl tak týmu k umístění v horních příčkách tabulky.

 

DAVID HALBICH (útočník) - Útočník, který si už několik sezón drží velmi kvalitní a střelecké výkony. Letos jeho branky dovedly tým až k postupu do ČFL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.